Sport

Kylian Mbappe le dă speranțe fanilor lui PSG. Condițiile puse de starul francez pentru a o refuza pe Real Madrid

Kylian Mbappe este subiectul principal al momentului, spunându-se despre el că va pleca, la Real Madrid, în vară, dar conform ultimelor informații ar putea rămâne la PSG.
19.02.2022 | 10:40
Kylian Mbappe le da sperante fanilor lui PSG Conditiile puse de starul francez pentru a o refuza pe Real Madrid
Kylian Mbappe vrea să fie cel mai bine plătit fotbalist din lume. Sursa foto: PSG – Paris Saint-Germain
ADVERTISEMENT

Atacantul francez Kylian Mbappe este dorit de marile cluburi europene, iar Real Madrid dă asigurări că jucătorul va semna cu „albii” în vară, după ce îi expiră contractul, dar presa spaniolă a venit cu informații care ar putea să-i bucure pe fanii lui PSG.

Kylian Mbappe vrea să câștige Champions League în 2022 cu PSG

Viitorul lui Kylian Mbappe continuă să fie învăluit în mister, chiar dacă Real Madrid dă asigurări că, în vară, atacantul francez va semna cu clubul din capitala Spaniei. De altfel, chiar jucătorul a spus că încă nu a luat o decizie în acest sens.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care în vară îi expiră angajamentul cu PSG, atacantul francez poate negocia cu orice grupare dorește, deoarece este în ultimele șase luni de contract.

Totuși, Kylian Mbappe a spus de mai multe ori că nu se gândește la viitor, deoarece vrea să se concentreze 100% pe îndeplinirea obiectivelor cu PSG.

ADVERTISEMENT

Cel mai important este, evident, câștigarea Champions League, în condițiile în care PSG este lider în Ligue 1, cu un avans de 13 puncte față de Olympique Marseille, iar în Cupa Franței a fost eliminată.

Kylian Mbappe pune condiții pentru a rămâne la PSG

Trei nume mari din Franța încearcă să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână la PSG. Unul este Emmanuel Macron, președintele țării, care dorește să medieze personal situația, pentru ca Mbappe să-și reînnoiască contractul cu PSG.

ADVERTISEMENT

Și fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, ar avea un cuvânt de spus. El este foarte apropiat de Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului PSG, și ar fi intervenit în acest sens pentru ca atacantul francez să rămână la PSG și în sezonul viitor.

De asemenea, primarul Parisului, Anne Hidalgo, s-a implicat în cazul atacantului Kylian Mbappe, și i-a cerut să continue în capitala Franței. Iar toate aceste reacții l-au făcut pe jucător să ia în calcul să continue cu PSG. Dar cere ceva la schimb.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe cere mai multă strictețe în ceea ce privește programul jucătorilor

Kylian Mbappe consideră că este esențial ca PSG să stabilească reguli mai stricte în viața de zi cu zi a jucătorilor, de la punctualitatea la antrenament la zilele libere acordate de către club.

Potrivit informațiilor deținute de sport.es, atacantul are îndoieli vizavi de capacitatea clubului în a se impune, din acest punct de vedere, și nu și-ar dori să se mai confrunte cu situații precum cele trăite în acest sezon.

Kylian Mbappe dorește mai multă implicare în cadrul echipei

Kylian Mbappe vrea un stil de joc care să-l ajute în orice moment și care să nu depindă de ceilalți jucători care sunt pe teren. Asta ar însemna inclusiv desemnarera lui ca principal executant al loviturilor libere directe și penalty-urilor.

Rămâne de văzut cum va fi gestionată această problemă, în condițiile în care din lot fac parte vedete ca Lionel Messi sau Neymar, ca să dăm doar două exemple.

Posibilă plecare în 2023

Campionatul Mondial de fotbal din 2022 va avea loc în Qatar, între 21 noiembrie și 18 decembrie, iar Kylian Mbappe vrea să-și reprezinte țara ca jucător legitimat la PSG, scrie sport.es.

Plecând de la acest aspect, PSG vrea un nou contract pe minimum 2 ani și cu o clauză de reziliere mai accesibilă, în cazul în care vreuna dintre părți își schimbă intențiile pe parcurs.

Kylian Mbappe vrea un salariu pe măsură

Conform ultimelor informații, Kylian Mbappe cere un salariu care să-l facă cel mai bine plătit jucător din lume. Cum banii nu sunt o problemă pentru PSG, această condiție a atacantului francez poate fi bifată ca fiind îndeplinită.

Conform revistei Forbes, citată de gsp.ro, cel mai bine plătit fotbalist din lume este portughezul Cristiano Ronaldo, care primește la Manchester United 51,3 milioane de lire sterline (circa 61,5 milioane de euro).

Pentru ca Mbappe să aibă un salariu mai mare, ar trebui să fie remunerat cu aproximativ 1,2 milioane de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT