Sport

Kylian Mbappe, omul momentului, are o mare slăbiciune. Cum își petrece timpul liber atacantul lui PSG

Kylian Mbappe a marcat golul victoriei lui PSG în meciul cu Real Madrid, în prima manșă a optimilor UEFA Champions League, iar atacantul francez are o slăbiciune, la care nu renunță în timpul liber.
16.02.2022 | 14:12
Kylian Mbappe omul momentului are o mare slabiciune Cum isi petrece timpul liber atacantul lui PSG
Kylian Mbappe își petrece timpul liber în compania nepoților lui, fii fratelui mai mare. Sursa Kylian Mbappe instagram
ADVERTISEMENT

PSG a învins Real Madrid cu 1-0 în prima manșă a optimile de finală ale UEFA Champions League, returul urmând să aibă loc pe 9 martie, în capitala Spaniei. Golul a fost marcat în minutul 90+4 de atacantul francez Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe are o mare slăbiciune pentru nepoții lui

Omul care face jaloane din apărătorii adverși are o mare slăbiciune. El își petrece timpul liber în special în compania celor doi nepoți ai lui, copii fratelui lui mai mare, pe care îi răsfață cu dulciuri, conform mundodeportivo.com.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu ratează niciun moment să să fie în compania tatălui lui și a fratelui mai mic, Ethan, în vârstă de 15 ani.

Chiar dacă este unul dintre cei mai faimoși fotbaliști de pe planetă, atacantul francez este foarte discret în ceea ce privește viața personală. De fapt, se cunosc foarte puține lucruri.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu a avut, oficial, nicio parteneră de viață

Presa a încercat să afle cum stau lucrurile în ceea ce privește viața sentimentală a lui Kyilian Mbappe, dar nu a aflat absolut nimic. Practic, atacantul francez nu a avut niciodată o relație oficială.

În toamna anului trecut s-a scris că ar avea o relație sentimentală cu superbul fotomodel francez Alicia Aylies. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu a vrut să confirme oficial și nici nu există forografii cu ei împreună.

ADVERTISEMENT

Conform ohmyfootball.com, Kylian Mbappe și Alicia Aylies ar avea o relație încă din 2018. Zvonurile au apărut după ce superba domnișoară a fost văzută încurajându-l pe atacant în timpul finalei Campionatului Mondial din 2018.

Competiția a avut loc în Rusia, iar Franța a învins Croația în finală cu 4-2. Unul dintre goluri, ultimul al „cocoșilor”, a fost marcat de Mbappe în minutul 65. Ulterior, Alicia Aylies a fost văzută la mai multe meciuri jucate de PSG pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Alicia Aylies a câștigat concursul de frumusețe Miss Franța din 2017

Alicia Aylies s-a născut pe 21 aprilie 1998, în Fort-de-France (Martinica), deci are cetățenie franceză. Părinții ei s-au despărțit când ea era foarte mică, motiv pentru care Alicia a fost crescută de mama ei, cele două mutându-se în Matoury, Guyana Franceză.

Ea a dat lovitura în 2017, când a câștigat concursul de frumusețe Miss Franța, devenind prima femeie ce reprezintă Guyana Franceză care a fost recompensată cu titlul respectiv.

Ulterior, Alicia a reprezentat Franța la Miss Univers 2017 și, chiar dacă s-a numărat printre favoritele la câștigarea concursului, e fost eliminată timpuriu din competiție. Supărarea ei nu a ținut mult, deoarece a fost invitată la lansarea filmului Mission: Impossible – Fallout.

Cu acea ocazie, a avut posibilitatea să se fotografieze alături de personajul principal, actorul american Tom Cruise.

ADVERTISEMENT