Sport

Kylian Mbappe, răspuns elegant după ironiile lui Dibu Martinez: „Nu îmi pierd energia cu astfel de lucruri inutile”

Kylian Mbappe (24 de ani) i-a răspuns lui Emiliano Martinez (30 de ani) în urma ironiilor după finala Campionatului Mondial din Qatar.
29.12.2022 | 12:28
Kylian Mbappe raspuns elegant dupa ironiile lui Dibu Martinez Nu imi pierd energia cu astfel de lucruri inutile
20 de goluri în 21 de meciuri are Kylian Mbappe în acest sezon la PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Emiliano Martinez l-a ironizat în repetate rânduri pe Kylian Mbappe după ce Argentina a câștigat finala Campionatului Mondial. Starul naționalei Franței i-a dat în sfârșit replica portarului lui Aston Villa.

Kylian Mbappe îi răspunde lui Emiliano Martinez: „Nu este problema mea”

Kylian Mbappe a revenit cu gol la primul meci pentru PSG după Campionatul Mondial, în victoria cu 2-1 împotriva Strasbourgului, venită în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Franței a fost ironizat de portarul Argentinei încă de la vestiare după finală: „Un minut de liniște pentru Mbappe. E mort”, a fredonat Dibu Martinez.

Apoi la marea petrecere din Argentina, Emiliano Martinez a apărut în autocarul descoperit cu o mască a lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 24 de ani a comentat în cele din urmă „înțepăturile” argentinianului pentru RMC Sport: „Modul în care se sărbătorește nu este problema mea. Nu îmi pierd energia cu astfel de lucruri inutile. Pentru mine este important să dau ce am mai bun pentru club”.

Kylian Mbappe a revenit în forță la PSG: „Îl vom aștepta pe Leo Messi”

Golgheterul lui Paris Saint-Germain nu îi poartă pică lui Messi și îl așteaptă să se întoarcă la echipă: „Îl vom aștepta pe Leo Messi să revină și să continuăm să câștigăm meciurile. Am vorbit cu Leo după meci și l-am felicitat. A fost misiunea carierei sale, pentru mine la fel, însă eu am eșuat”.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe e în continuare afectat de ratarea Cupei Mondiale și a dezvăluit că nu va reuși să treacă peste: „Personal, nu voi digera niciodată asta. Clubul nu este responsabil pentru pierderea finalei, așa că voi reveni cu cea mai pozitivă energie posibilă”.

PSG a rămas pentru meciul cu Lens, principala urmăritoare din Ligue One, fără Neymar, eliminat, în timp ce Lionel Messi va ajunge la Paris abia pe 2 sau 3 ianuarie și va rata și el derby-ul Franței.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are un sezon extraordinar pentru PSG și naționala Franței. Atacantul a reușit 31 de goluri și opt assist-uri în 34 de meciuri.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,46 este cota pentru „sub 3,5 goluri marcate” la Lens – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT