Sport

Neymar și-a luat ”liber” de Revelion! Acuze dure din partea unui conațional: ”A demonstrat încă o dată că este un copil răsfățat”. Update

Neymar poate petrece liniștit de Revelion. Brazilianul a făcut rost de o eliminare în meciul PSG - Strasbourg 2-1 și nu va juca în prima zi din 2023.
29.12.2022 | 19:46
Neymar sia luat liber de Revelion Acuze dure din partea unui conational A demonstrat inca o data ca este un copil rasfatat Update
Neymar poate petrece liniștit de Revelion. Brazilianul a făcut rost de o eliminare în meciul PSG - Strasbourg 2-1 și nu va juca în prima zi din 2023. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
29-12-2022
17:51

Neymar, pus la zid de un fost internațional brazilian

Fostul fotbalist brazilian Walter Casagrande, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu FC Porto, a lansat un atac violent la adresa lui Neymar după eliminarea din partida PSG – Strasbourg 2-1.

”Poate va reveni în Brazilia pentru a organiza o petrecere de Anul Nou, având în vedere că va absenta de la următorul meci. A devenit o celebritate care se gândește doar la rețelele sociale, la urmăritori și uită să fie un fotbalist.

Îmi cer scuze celor care îi trec orice cu vederea, dar cu Neymar nu m-am înșelat niciodată încă din 2017, când l-am criticat pentru prima dată. Este anul 2023 și este în continuare foarte imatur. Neymar a demonstrat încă o dată că este un copil răsfățat pe teren și în afara lui.

Problema este că nimeni nu a înțeles că nu este un vechi Neymar și un nou Neymar. El a fost întotdeauna așa, un jucător care simulează, care își provoacă adversarii, nimic nu s-a schimbat. Nu s-a schimbat niciodată, dar mulți oameni încă au încredere în cuvintele sale”, a declarat Casagrande, conform Marca.

Parizienii au câștigat chinuit pe teren propriu cu Strasbourg, în etapa a 16-a din Ligue 1, eroul trupei lui Christophe Galtier fiind Kylian Mbappe.

Neymar a fost eliminat în PSG – Strasbourg 2-1 și e ”liber” de Revelion

Cunoscut ca un mare petrecăreț, Neymar și-a luat ”liber” de Revelion, după ce a forțat și a primit un cartonaș roșu în partida PSG – Strasbourg 2-1, urmând a fi suspendat pentru întâlnirea cu Lens.

ADVERTISEMENT

Aflat la primul meci pentru campioana din Ligue 1 după revenirea de la Cupa Mondială, starul brazilian a început meciul în forță și a centrat decisiv la reușita de 1-0 a compatriotului său Marquinhos.

A fost o primă repriză la discreția gazdelor, iar Neymar a avut timp să-și arate și tehnica desăvârșită, atunci când s-a distrat cu trei jucători adverși la mijlocul terenului. Părea o seară perfectă pentru ”decarul” parizienilor să uite dezamăgirea din Qatar.

ADVERTISEMENT

Neymar, eliminat după un plonjon ca în bazin

Doar că gândul lui Neymar zbura la noaptea de Anul Nou. Strasbourg a egalat în startul reprizei secunde, dar acest lucru nu a contat pentru brazilian care nu-și dorea altceva decât să primească ”liber” la petrecerea de Revelion.

Și cum PSG are programat meci chiar pe 1 ianuarie 2023, de la ora 21:45, pe terenul lui Lens, fotbalistul de 30 de ani trebuia să inventeze ceva. Și a scos din joben două cartonașe galbene în doar 2 minute, spre stupefacția fanilor de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

În minutul 61 a fost avertizat pentru că l-a lovit cu brațul în figură pe Adrien Thomasson, în tentativa de a scăpa de atacul adversarului, iar în faza imediat următoare a simulat grosolan la un duel în careul advers cu Djiku. Atent, arbitrul Clement Turpin nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe Neymar.

Brazilianul nu a protestat în niciun fel, doar a afișat un zâmbet șmecheresc după care a ieșit de pe teren. În drumul spre tunelul de acces, Neymar a fost huiduit de suporterii de pe stadionul Parc de Princes.

ADVERTISEMENT

Mbappe, salvatorul Parisului

PSG a fost salvată de la o rușine de celălalt mare star prezent pe teren: Kylian Mbappe. Atacantul francez a avut parte de o primire fantastică din partea fanilor parizieni după evoluțiile de la Cupa Mondială. ”Kylian, viitorul îți aparține”, ”Cel mai bun marcator de la Cupa Mondială, produs pur parizian” și ”Tu ești campionul!”, au fost bannerele suporterilor.

Și Mbappe i-a răsplătit la ultima fază a întâlnirii cu Strasbourg. A transformat cu siguranță penalty-ul pe care tot el l-a obținut și a adus 3 puncte în contul parizienilor, care acum au un avans de 8 puncte față de următoarea clasată, Lens, chiar viitoarea adversară.

ADVERTISEMENT