Sport

Kylian Mbappe s-ar fi înțeles cu Real Madrid. Salariul uriaș pe care ar urma să-l încaseze

Un cunoscut jurnalist italian aruncă bomba: Kylian Mbappe s-ar fi înțeles cu Real Madrid în privința unui contract pe cinci sezoane, cu un salariu fabulos.
11.04.2022 | 21:22
Kylian Mbappe sar fi inteles cu Real Madrid Salariul urias pe care ar urma sal incaseze
Mbappe și-ar fi dat acordul să joace pentru Real Madrid. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După aproape un an, telenovela Kylian Mbappe la Real Madrid este aproape de final. „Galacticii” ar fi reușit să-l atragă pe starul francez cu o ofertă demnă de unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului.

Kylian Mbappe s-ar fi înțeles cu Real Madrid. Contract pe cinci ani și un salariu fabulos

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio susține că francezul a fost convins de Florentino Perez să semneze un contract pe cinci ani, care îl va transforma în cel mai bine plătit jucător din lume. Asta pentru că va încasa un salariu stagional de 50 de milioane de euro, plus o primă de instalare de 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, acordul ar fi doar verbal, dar președintele liderului din La Liga are convingerea că Mbappe își va respecta cuvântul dat și va ajunge pe „Bernabeu” la finalul sezonului, în ciuda presiunilor care se fac asupra lui pentru a rămâne în capitala Franței.

Alături de emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani – care controlează PSG – , președintele Franței, Emmanuel Macron și predecesorul său, Nicolas Szarkozy s-au implicat personal în speranța că îl vor deturna din drumul spre Madrid, dar șansele sunt extrem de mici.

ADVERTISEMENT

Mbappe țintește cel de-al zecelea titlu cu PSG: „Ne continuăm drumul”

Marcator al unui hattrick în partida cu Clermont (6-1), Kylian Mbappe a evitat să răspundă întrebărilor referitoare la planurile sale de viitor, lăsând de înțeles că în momentul de față nu își dorește altceva decât să cucerească un nou titlu, cel de-al zecelea, cu PSG.

Ne-am distrat. Ne continuăm drumul către al zecelea titlu, care nu cred că este foarte departe.

ADVERTISEMENT

Păcat că automatismele cu Messi și Neymar apar abia acum, dar au fost câteva evenimente care au întârziat puțin lucrurile. Dacă sunt în cea mai bună formă a carierei mele? Nu arăt prea rău (n.r. râde).

Dacă înțelegerea mea cu Messi și Neymar mă face să vreau să continui la Paris? Sunt cu ei din iulie și sunt fericit. Am răspuns deja la această întrebare”, a declarat starul francez.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 31 de goluri şi 22 de pase decisive și-a trecut în cont acesta în cele 39 de meciuri jucate cu PSG în actuala stagiune, indiferent de competiție.

ADVERTISEMENT