Sport

L-a enervat pe patron după Rapid – FC Botoșani 2-2: „E cu gândul la plecare”

FC Botoșani a primit o ofertă de la un club din străinătate pentru atacantul Sekou Camara. Salariu uriaș oferit. Cât încasează Iftime.
29.07.2023 | 19:11
La enervat pe patron dupa Rapid  FC Botosani 22 E cu gandul la plecare
400.000 de euro e cota lui Sekou Camara. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a reușit un rezultat de egalitate în Giulești, însă moldovenii ar putea pierde un jucător important. Ce spune patronul Valeriu Iftime.

FC Botoșani, ofertă pentru Sekou Camara: „El stă acum mai mult cu gândul la plecare”

Valeriu Iftime a dezvăluit că sunt șanse mari ca Sekou Camara să plece de la Botoșani după doar trei meciuri din acest sezon de SuperLiga: „Este foarte interesant pentru mine ceea ce se întâmplă cu Camara, deoarece îmi este clar că el stă acum mai mult cu gândul la plecare și nu prea se mai concentrează pe ceea ce are el de făcut pe teren”.

ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor a sesizat egoismul de care dă dovadă jucătorul și care a făcut ca echipa sa să plece doar cu un punct din Giulești: „Am văzut că l-a certat pe Cioiu, că nu i-a pasat, poate că la faza aia avea oarecum dreptate, dar apoi am văzut în finalul meciului că el nu a vrut să îi paseze la acea ocazie și a ratat chiar el o situație foarte clară”.

Iftime a vorbit despre nemulțumirile jucătorului: „Poate îi înțeleg comportamentul, iar în următoarele zile trebuie să mă gândesc foarte bine ce fac în privința lui.

ADVERTISEMENT

El e foarte supărat că nu a jucat sub comanda lui Teja și nici a lui Stoican. Dar nici să îl țin acum la noi, iar el să nu prea mai fie cu gândul la FC Botoșani parcă nu îmi mai convine”.

FC Botoșani poate încasa 200.000 de euro pentru Camara: „Lui i se oferă un contract mult mai bun”

Valeriu Iftime e conștient că va fi foarte greu să îl mai țină pe Camara la FC Botoșani: „În acest moment el vrea să plece, iar eu am o ofertă concretă de la o echipă din străinătate pentru el.

ADVERTISEMENT

Lui i se oferă un contract mult mai bun ca la noi, iar lui FC Botoșani i se oferă 200.000 de euro pentru transfer. Mă voi gândi foarte bine și voi lua o decizie în zilele următoare”, a mai spus omul de afaceri, conform ProSport.

Atacantul din Guineea a ajuns la Botoșani din Albania

Vârful din Guineea în vârstă de 26 de ani este evaluat de Transfermarkt la 400.000 de euro și a venit la Botoșani în 2020 din Albania, de la Beselidhja. A fost împrumutat la Poli Iași în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei a mai evoluat la HJK Helsinki, KF Teuta, Flamurtari FC și KF Luzi United. În acest sezon, a fost rezervă în toate cele trei meciuri.

ADVERTISEMENT