Sport

Dan Șucu a vorbit despre acuzele de „omenie” în meciurile Rapidului cu Farul lui Gică Hagi: „Astea au dus fotbalul în groapă”

Dan Șucu a vorbit despre acuzele de „omenie” în meciurile Rapidului cu Farul lui Gică Hagi. Acționarul din Giulești consideră că astfel de practici au dus fotbalul în „groapă”.
12.03.2024 | 12:58
Dan Sucu a vorbit despre acuzele de omenie in meciurile Rapidului cu Farul lui Gica Hagi Astea au dus fotbalul in groapa
Dan Șucu a vorbit despre acuzele de „omenie” în meciurile Rapidului cu Farul lui Gică Hagi: „Astea au dus fotbalul în groapă”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid și Farul se întâlnesc în prima etapă din play-off, iar Dan Șucu a răspuns acuzelor de „omenie” în confruntările cu Gică Hagi. Acționarul majoritar al grupării de sub Podul Grant este de părere că astfel de practici au dus fotbalul românesc într-un con de umbră.

Dan Șucu, despre acuzele de „omenie” în meciurile Rapidului cu Farul lui Gică Hagi: „Astea au dus fotbalul în groapă”

Giuleștenii s-au distrat în derby-ul cu FCSB și intră în play-off cu moralul la maxim înaintea confruntării cu Farul Constanța. Rapid București a fost acuzată în mai multe rânduri de „omenie”, însă Dan Șucu are un mesaj clar după privința atacurilor lansate.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu este invitatul lui Robert Niță la „Suflet de rapidist”, iar acționarul giuleștenilor are și o promisiune pentru suporteri. Acesta spune că nu vor exista astfel de înțelegeri între cluburi atât cât se află la gruparea din Giulești.

„Vorbim acum de principii în general, principiul pe care l-am enunțat a fost foarte simplu. Ideea de înțelegere între cluburi anti-concurențiale este exact lucrul care a dus fotbalul românesc în groapă. Posibilitatea de a dezbate mai departe direcția asta mi se pare fără sens.

ADVERTISEMENT

Am fost în groapă, în clipa de față începem să ieșim de acolo. Atractivitatea fotbalului este din ce în ce mai clară, este din ce în ce o audiență mult mai bună și meciuri mai puternice. Mergem într-o direcție corectă, să stricăm direcția respectivă ar fi fără sens.

Doar că dorim să vorbim, să creăm polemici nu este în regulă. Faptul că îi spunem omenie sau folosim alt termen este irelevant. Aici lucrurile sunt foarte clare, la Rapid nu există așa ceva și nici nu va exista. Este o promisiune personală pe care o fac, atâta timp cât sunt acționar la Rapid acest lucru nu se va întâmpla”, a spus Dan Șucu la „Suflet de rapidist”, emisiune transmisă pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, mesaj pentru Gigi Becali după Rapid – FCSB 4-0: „Când tu crezi că le știi pe toate, atunci se alege praful”

Patronul Rapidului a avut un mesaj pentru Gigi Becali după derby-ul Rapid București – FCSB, scor 4-0. Dan Șucu a taxat aroganța „roș-albaștrilor” afișată înaintea confruntării de pe Arena Națională.

„Ați văzut ce s-a întâmplat. FCSB-ul a fost o echipă care probabil ne-a tratat de sus fiind pe primul loc, având rezultate foarte bune. Și ați văzut mai ales în a doua repriză că ai noștri au fost dezlănțuiți.

ADVERTISEMENT

A fost 4-0, putea să fie 5-0, putea să fie 6-0. Nu neapărat este important scorul. Cel mai important lucru este că băieții noștri au fost mobilizați, au tratat meciul serios, au intrat cu modestie, cu dedicație, au jucat la sacrificiu.

Asta înseamnă să nu fii arogant. Asta vreau să le spun alor noștri. Noi să nu fim niciodată aroganți. Așa este și în business, așa este după cum văd și în sport. Când ești arogant, când îți tratezi rivalul de sus, când tu crezi că le știi pe toate, atunci se alege praful. Și după cum ați văzut se aplică și în fotbal”, a spus Șucu.

“OMENIE cu Hagi?” | Cum A COMENTAT Dan Sucu ACUZELE lui Gigi Becali | Rapid - Farul

ADVERTISEMENT