Sport

La 4-0, jucătorii lui Chelsea au fost la un pas de bătaie pe teren! Care a fost motivul ce a dus la încăierarea fotbaliștilor lui Pochettino

În ciuda faptului ca au câștigat cu 6-0, jucătorii lui Chelsea au fost la un pas de bătaie pe teren. Care a fost motivul care a dus la încăierarea fotbaliștilor lui Pochettino.
16.04.2024 | 10:30
La 40 jucatorii lui Chelsea au fost la un pas de bataie pe teren Care a fost motivul ce a dus la incaierarea fotbalistilor lui Pochettino
La 4-0, jucătorii lui Chelsea au fost la un pas de bătaie pe teren! Care a fost motivul care a dus la încăierarea fotbaliștilor lui Pochettino. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chelsea a reușit să se impună cu un neverosimil 6-0 în fața celor de la Everton, dar nici măcar scorul răsunător nu a reușit să aducă liniște în vestiarul formației formației din Londra, jucătorii lui Pochettino fiind aproape să se ia la bătaie chiar în timpul meciului.

Care a fost motivul care a dus la încăierarea fotbaliștilor lui Chelsea

La scorul de 4-0, în minutul 64, Chelsea a primit o lovitură de la 11 metri, dar scenele care au urmat execuţia i-au pus pe jucătorii formației din Londra într-o lumină proastă.

ADVERTISEMENT

Cole Palmer, jucătorul care a reușit un „poker” în partida cu Everton, ajungând astfel la 20 de goluri în Premier League, era desemnat să execute lovitura de la 11 metri, lucru care nu i-a convenit lui Madueke, care a arestat mingea, dorind ca el să bată penalty-ul.

Cole Palmer a fost nevoit să ia mingea din brațele lui Madueke. Când a văzut acest lucru, Nicolas Jackson a sărit în apărarea lui Madueke și l-a îmbrâncit pe Palmer, forțându-l astfel să-i dea mingea coechipierului său, lucru refuzat de fostul mijlocaș al lui City.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au calmat când a intervenit Gallagher, care i-a separat pe cei doi, iar în final Cole Palmer a reușit să execute lovitura de la 11 metri, execuția care i-a adus a patra reușită în meci.

Pochettino s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Maduke: „Nu pot să se comporte ca nişte copii”

La finalul meciului Mauricio Pochettino s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Maduke și a ținut să sublinieze, la interviu, că nu va mai accepta asemenea conflicte interne cât timp va fi antrenor la Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Palmer este executantul nostru de penaltyuri. Aşa ceva nu se va mai întâmpla, nu pot să se comporte ca nişte copii din nou. E o ruşine.

Le-am spus jucătorilor că e ultima oară când voi accepta acest tip de comportament, nu este o glumă. Din nou, foarte clar: Cole Palmer este executantul nostru de penaltyuri”, a spus Pochettino la final.

ADVERTISEMENT

Cole Palmer a reușit să scrie istorie în partida cu Everton. Fostul mijlocaș al lui City a reușit un hat-trick în doar 16 minute, ajungând astfel la 7 meciuri consecutive cu gol marcat pentru formația din Londra.

ADVERTISEMENT
Tags: