Life

La 73 de ani, Tora Vasilescu a făcut anunțul: “Nu există leac”

Tora Vasilescu și-a deschis sufletul în fața fanilor. Actrița a vorbit deschis despre afecțiunile care nu îi dau deloc pace.
16.04.2024 | 09:26
La 73 de ani Tora Vasilescu a facut anuntul Nu exista leac
Tora Vasilescu, declarații despre problemele de sănătate care nu-i dau pace. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tora Vasilescu este una dintre veteranele teatrului de la noi din țară. Actrița are la activ zeci de piese de teatru și alte proiecte TV care au adus-o în fața publicului. Din păcate, în ultima vreme, Tora Vasilescu nu a mai fost la fel de activă din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Tora Vasilescu s-a mutat la casă în Buftea

Tora Vasilescu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, iar cariera sa este dovada profesionalismului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Tora Vasilescu a intrat în pielea unor personaje unice. Publicul de acasă a îndrăgit-o imediat, iar acum, de când nu mai este la fel de activă, tuturor le este dor de ea.

De ceva timp, actrița a renunțat la agitația Capitalei și s-a mutat la Buftea. Aici, după cum declară chiar ea, este o oază de liniște. În fiecare zi se ocupă de gospodărie și este mai fericită ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actrița de 73 de ani are motivele ei care îi creează o stare de neliniște. Aceasta suferă de o tensiune oscilantă, o afecțiune care nu îi dă pace de ani buni. În plus, anul acesta s-a programat și la o operație de carotidă.

În ciuda acestor probleme, Tora Vasilescu a învățat să se bucure de viață. Este mereu cu zâmbetul pe buze și ia orice provocare ca pe un obstacol pe care trebuie neapărat să îl depășească.

ADVERTISEMENT

Marea actriță a recunoscut că nu există leac pentru problemele ei de sănătate

Despre problemele ei de sănătate, actrița a vorbit mereu deschis și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Chiar dacă nu îi este ușor să trăiască zi de zi cu o astfel de afecțiune, Tora Vasilescu știe că nu există leac pentru asta.

”Am o tensiune oscilantă. În funcție de tensiune, am ciclic, tinitus, care e un țiuit, un fel de sâsâit pe care îl aud în circulația sanguină a creierului și pe care am citit că o treime dintre americani îl au. Nu există leac, pentru că sunt cauze diferite.”, a spus actrița pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Tora Vasilescu a recunoscut că a avut mereu grijă de ea și de corpul său. De-a lungul timpului, a adoptat fel de fel de diete și s-a oprit asupra celor care au funcționat cel mai bine. Deși nu crede în astfel de regimuri minune, unele au dat roade în cazul ei.

”Am trecut și prin macrobiotică, și prin vegetarianism, acum beau cafeaua Bulletproof. E minunată, pot să o beau și să îmi iau medicamentele fără nicio problemă. Nu îmi face nici aciditate și pot să nici nu mănânc.”, a mai declarat Tora Vasilescu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT