Life

La 73 de ani, Tora Vasilescu a făcut anunțul: “Nu există leac”

Tora Vasilescu și-a deschis sufletul în fața fanilor. Actrița a vorbit deschis despre afecțiunile care nu îi dau deloc pace.
16.04.2024 | 09:26
La 73 de ani Tora Vasilescu a facut anuntul Nu exista leac
Tora Vasilescu, declarații despre problemele de sănătate care nu-i dau pace. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tora Vasilescu este una dintre veteranele teatrului de la noi din țară. Actrița are la activ zeci de piese de teatru și alte proiecte TV care au adus-o în fața publicului. Din păcate, în ultima vreme, Tora Vasilescu nu a mai fost la fel de activă din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Tora Vasilescu s-a mutat la casă în Buftea

Tora Vasilescu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, iar cariera sa este dovada profesionalismului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Tora Vasilescu a intrat în pielea unor personaje unice. Publicul de acasă a îndrăgit-o imediat, iar acum, de când nu mai este la fel de activă, tuturor le este dor de ea.

De ceva timp, actrița a renunțat la agitația Capitalei și s-a mutat la Buftea. Aici, după cum declară chiar ea, este o oază de liniște. În fiecare zi se ocupă de gospodărie și este mai fericită ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actrița de 73 de ani are motivele ei care îi creează o stare de neliniște. Aceasta suferă de o tensiune oscilantă, o afecțiune care nu îi dă pace de ani buni. În plus, anul acesta s-a programat și la o operație de carotidă.

În ciuda acestor probleme, Tora Vasilescu a învățat să se bucure de viață. Este mereu cu zâmbetul pe buze și ia orice provocare ca pe un obstacol pe care trebuie neapărat să îl depășească.

ADVERTISEMENT

Marea actriță a recunoscut că nu există leac pentru problemele ei de sănătate

Despre problemele ei de sănătate, actrița a vorbit mereu deschis și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Chiar dacă nu îi este ușor să trăiască zi de zi cu o astfel de afecțiune, Tora Vasilescu știe că nu există leac pentru asta.

”Am o tensiune oscilantă. În funcție de tensiune, am ciclic, tinitus, care e un țiuit, un fel de sâsâit pe care îl aud în circulația sanguină a creierului și pe care am citit că o treime dintre americani îl au. Nu există leac, pentru că sunt cauze diferite.”, a spus actrița pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Tora Vasilescu a recunoscut că a avut mereu grijă de ea și de corpul său. De-a lungul timpului, a adoptat fel de fel de diete și s-a oprit asupra celor care au funcționat cel mai bine. Deși nu crede în astfel de regimuri minune, unele au dat roade în cazul ei.

”Am trecut și prin macrobiotică, și prin vegetarianism, acum beau cafeaua Bulletproof. E minunată, pot să o beau și să îmi iau medicamentele fără nicio problemă. Nu îmi face nici aciditate și pot să nici nu mănânc.”, a mai declarat Tora Vasilescu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”