Life

La aproape 80 de ani, Margareta Pâslaru a făcut anunțul: “Asta este altceva”

Anunțul făcut de Margareta Pâslaru, la aproape 80 de ani. Interpreta de muzică ușoară, veste bună pentru cei care o apreciază.
01.03.2023 | 18:54
La aproape 80 de ani Margareta Paslaru a facut anuntul Asta este altceva
Anunțul făcut de Margareta Pâslaru. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Margareta Pâslaru va împlini 80 de ani în această vară, dar este în continuare activă în plan profesional. Interpreta a făcut un anunț care îi va bucura foarte mult pe cei care o admiră și îi ascultă piesele.

Ce anunț a făcut Margareta Pâslaru, la aproape 80 de ani

Chiar de 1 martie, interpreta și-a lansat propria expoziție la Muzeul Național de Istorie a României. Mai mult, artista se pregătește să lanseze un nou album în perioada următoare. Acesta va fi gata, cel mai probabil, la jumătatea lunii.

ADVERTISEMENT

Până pe 1 aprilie, cei care vor să admire ținutele Margaretei Pâslaru și alte lucruri ale solistei pot veni la Muzeul Național de Istorie a României, acolo unde este expoziția “O legendă… Margareta Pâslaru – 65 de ani de carieră”.

Printre lucrurile expuse se numără rochiile de scenă ale cântăreței, precum și sandalele sale elegante, de diferite culori. De altfel, și unele obiecte de suflet subt expuse la Muzeu.

ADVERTISEMENT

“Mă onorează și sunt copleșită de acest moment de la Muzeu. Este o aniversare, de 65 de ani, o cifră, eu nu conștientizez ce să întâmplă, pentru că pentru mine în fiecare zi se întâmplă același lucru: merg în studio să înregistrez, lansez albume, așa că viața merge înainte.

Sigur, este foarte frumos să ne amintim ce a fost în trecut, dar nu ne putem rezuma la ce a fost, pentru că trebuie să punem accent pe momentul actual. Tot ceea ce facem în prezent e să sperăm că o să devină arhivă. Nu sunt o fire nostalgică, am tristeți, asta este altceva.

ADVERTISEMENT

Am și eu zile triste, ca fiecare, dar nu nostalgice. Acum Margareta Pâslaru urmează să definitiveze noul album de autor, cu noi compoziții. La mijlocul lunii martie o să lansez un album”, a declarat Margareta Pâslaru pentru click.ro.

Cum reușește Margareta Pâslaru să arate atât de bine

De asemenea, artista a fost întrebată cum reușește mereu să fie atât de elegantă. Margareta Pâslaru este într-o formă fizică foarte bună și mereu reușește să arate impecabil atunci când apare în public.

ADVERTISEMENT

“Frumusețea vine din interiorul unei persoane. Desigur, nu sunt toate zilele la fel, precum nici afară nu sunt identice: într-o zi este înnorat, într-o zi plouă, a doua zi ne bucurăm de soare”, a mai spus artista pentru aceeași sursă.

Cu o carieră de 65 de ani, Margareta Pâslaru este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. Artista a debutat în 1958, la Casa de Cultură Grivița Roșie, iar un an mai târziu a fost descoperită de Ileana Pop. Aceasta a ajutat-o să intre în distribuția show-ului TV “Toată lumea face sport”, foarte popular la acea vreme, realizat de Valeriu Lazarov.

ADVERTISEMENT
Tags: