Life

Greșeala făcută de Smiley la începutul relației cu Gina Pistol. Cântărețul a uitat un detaliu important

Smiley a dezvăluit greșeala pe care a făcut-o la începutul relației cu Gina Pistol. Cântărețul a uitat un detaliu important despre partenera sa.
10.03.2023 | 17:29
Greseala facuta de Smiley la inceputul relatiei cu Gina Pistol Cantaretul a uitat un detaliu important
Ce greșeală a făcut Smiley la începutul relației cu Gina Pistol. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit despre greșeala pe care a făcut-o la începutul relației cu Gina Pistol. Cei doi formează un cuplu de ani de zile, iar în 2021 au devenit părinții lui Josephine.

Smiley, greșeala făcută la începutul relației cu Gina Pistol

Prezentatorul de la Românii au talent și Gina Pistol sunt împreună de șapte ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. La început, cei doi au fost discreți cu relația lor, însă și-au asumat-o, în cele din urmă, iar acum postează regulat imagini împreună pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Acum doi ani, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată. De când s-a născut Josephine, amândoi au trecut prin multe schimbări și se bucură de timpul petrecut alături de micuță. De altfel, iubita cântărețului a luat o pauză mai lungă de la televiziune, astfel încât să petreacă mai mult timp cu familia.

Smiley a dezvăluit ce greșeală a făcut la începutul relației cu fosta prezentatoare de la Asia Express. La momentul respectiv, artistul i-a făcut o surpriză nu tocmai plăcută Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Acesta a vrut să-i cumpere flori vedetei, știind că îi plac foarte mult, însă a uitat ce soi preferă blondina. Din păcate, Smiley a cumpărat niște flori care nu au fost pe placul partenerei sale.

“Prima oară, în primul an când i-am luat flori, ținusem eu minte că e ceva cu ‘C’, și i-am luat crizanteme (în loc de crini)”, a povestit Smiley la un post de radio, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Momentul relatat de antrenorul de la Vocea României a ajuns și pe Tik Tok. Cele mai multe persoane s-au amuzat pe seama situației, dar alții au înțeles de ce artistul a avut această problemă. “Bărbații nu rețin detaliile. Nu ne supărăm. Așa sunt ei”, a scris o utilizatoare în secțiunea de comentarii.

Ce face Smiley de când Gina Pistol s-a retras din televiziune

Spre finalul lunii februarie, Gina Pistol i-a anunțat pe internauți că nu va mai prezenta emisiunea Chefi la Cuțite. Vedeta a precizat, de altfel, că va lua o pauză de la televiziune pe o perioadă nedeterminată.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a explicat că a avut o perioadă foarte dificilă și că simte nevoia să stea mai mult alături de familie. Fosta prezentatoare va posta în continuare pe rețelele sociale și speră să revină cât de curând pe micile ecrane.

“Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la Cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea (…) și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.”, este o parte a mesajului postat de Gina Pistol pe Instagram.

De când partenera sa a renunțat la televiziune, Smiley a fost extrem de ocupat. Cântărețul a plecat recent la Londra, acolo unde a lucrat la câteva piese. Activitatea cântărețului este destul de intensă în această perioadă.

ADVERTISEMENT