Life

La ce alimente a renunțat Ozana Barabancea pentru a slăbi: “Am zis să am și eu o imagine armonioasă”

Ozana Barabancea, nevoită să renunțe la unele alimente pentru a slăbi. Jurata de la Te cunosc de undeva le-a eliminat din dieta sa.
28.06.2023 | 12:45
La ce alimente a renuntat Ozana Barabancea pentru a slabi Am zis sa am si eu o imagine armonioasa
Ozaba Barabancea a renunțat la unele alimente. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a dezvăluit la ce alimente a renunțat pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cântăreața este într-o formă bună și a devenit foarte atentă la obiceiurile alimentare.

Ozana Barabancea a renunțat la unele alimente pentru a slăbi. Artista vrea să fie în formă maximă

În trecut, jurata de la Te cunosc de undeva s-a confruntat cu probleme cu greutatea. Cu ajutorul unei operații de micșorare a stomacului, artista a reușit să slăbească destul de mult. La momentul respectiv, vedeta a reușit să dea jos peste 50 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Pentru a se menține în formă, Ozana Barabancea încearcă să aibă un stil de viață sănătos. Din acest motiv, a fost nevoită să renunțe la unele alimente obișnuite.

Recent, vedeta a dezvăluit că a renunțat la zahăr și la alimentele care conțin făină de grâu, dar nu mai bea nici cafea. Ozana Barabancea va filma un videoclip în curând, pentru una dintre melodiile sale, așa că are nevoie să arate cât mai bine.

ADVERTISEMENT

“Am luat această decizie pentru că mă pregătesc să plec la Putna și să filmez un videoclip al ultimei mele piese patriotice și am zis să am și eu o imagine armonioasă. 

Da, cafeaua și făina (n.r. a renunțat). Am faze când slăbesc și faze când nu îmi pasă”, a declarat artista în cadrul unui interviu, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, mândră de fiica ei, Gloria

Ozana Barabancea are doi copii, Gloria și Andrew, din căsnicia cu Sorin Terinte, de care a divorțat cu mult timp în urmă. Motivul despărțirii a fost infidelitatea fostului partener al cântăreței.

Cântăreața are motive să fie mândră de fiica sa, care tocmai a terminat liceul. Vedeta de la Antena 1 a participat la festivitatea de absolvire a fiicei sale, acolo unde a trăit mari emoții. Gloria a susținut și examenul de Bacalaureat, însă Ozana Barabancea are încredere că rezultatele vor fi de excepție.

ADVERTISEMENT

Fiica artistei își va continua studiile la Conservator, urmând o carieră în muzică, la fel ca mama ei. Tânăra cântă foarte bine la pian, la fel și fratele său mai mare.

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Totodată, vedeta face parte din juriul de la Te cunosc de undeva încă de la începutul emisiunii.

ADVERTISEMENT
Tags: