Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

La ce echipe se pot transfera Dorin Rotariu și Florin Niță: “Își doresc tot în străinătate”

Avocatul Cristian Cernodolea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Dorin Rotariu și Florin Niță, jucători liberi de contract, își doresc să prindă un transfer tot în afara țării.
05.09.2023 | 14:50
La ce echipe se pot transfera Dorin Rotariu si Florin Nita Isi doresc tot in strainatate
Avocatul Cristian Cernodolea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Dorin Rotariu și Florin Niță, jucători liberi de contract, își doresc să prindă un transfer tot în afara țării. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA Arad, a recunoscut că există un interes real pentru Rotariu. Cel care îl vrea pe jucător este antrenorul Mircea Rednic.

Dorin Rotariu și Florin Niță vor să joace tot afară

Avocatul Cristian Cernodolea a fost invitatul special al celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre ofertele pe care le au jucătorii Dorin Rotariu și Florin Niță și despre ce își doresc aceștia de la viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

”S-a închis perioada de transferuri în România, mai sunt jucători liberi, am văzut că s-a menționat numele lui Rotariu (n.r. – Dorin Rotariu). Poate semna oriunde, dar din informațiile mele știu că Rotariu vrea neapărat să găsească un alt angajament în străinătate.

Nu-și dorește să se întoarcă în România. Acum, cu cât trece timpul și Rotariu trebuie să-și găsească un angajament, pentru că o bună parte din pregătire a pierdut-o și atunci va trebui să facă un pas”, a declarat Cernodolea.

ADVERTISEMENT

Trei oferte concrete pentru Niță

Avocatul a menționat faptul că și Florin Niță vrea să-și continue cariera în străinătate, și chiar există o ofertă în acest sens, însă a precizat că și două cluburi din campionatul intern îl doresc pe portartul de 36 de ani.

”Mai vorbim și de Florin Niță care a rămas liber de contract după despărțirea de Sparta Praga. Nu știu dacă zvonul cu Lille este unul adevărat, cert este că nu s-a materializat, Lille a luat un portar tot în vârstă de la Lorient.

ADVERTISEMENT

Am două discuții în SuperLiga pentru Niță, mai este o discuție și la un club din afara României care începe să devină concretă. Dorința lui Niță este de a prinde un contract în străinătate. Are un CV excelent, dar are o vârstă avansată. Doar că ceasul merge, zilele trec.

Nu e vorba de U Cluj, eu cel puțin nu am avut discuții cu cei de acolo. Știu că el a avut niște discuții cu U Cluj, cred că a avut și o ofertă concretă la un moment dat, dar nu s-a materializat. Nu știu dacă acele discuții sunt încă în derulare, dar mă îndoiesc”, a afirmat Cristian Cernodolea, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30.

Unde vor juca Niță și Rotariu

ADVERTISEMENT