Life

La ce emisiune va apărea Zanni. A semnat contractul cu postul TV

Zanni va apărea la un nou post TV, după ce a fost la Pro TV. A ales chiar rivalul postului. Iată ce a declarat cântărețul despre semnarea unui nou contract cu o televiziune.
04.08.2022 | 10:04
La ce emisiune va aparea Zanni A semnat contractul cu postul TV
La ce emisiune va apărea Zanni. Ce contract a semnat acesta. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul de la Survivor, a semnat un nou contract cu o televiziune! Iată la ce emisiunea va apărea artistul.

La ce emisiune va apărea Zanni. Ce contract a semnat acesta

Zanni și-a încercat norocul în televiziune, unde a tot schimbat posturile TV, în speranța că va fi plăcut de public.

ADVERTISEMENT

Iată că după colaborarea cu Pro TV, unde prezenta Survivor – Extrashow, Zannidache a decis că este momentul pentru un nou proiect.

Astfel, acesta a plecat de la Pro TV și a ajuns la Antena 1, unde a semnat un contract pentru a apărea în emisiunea Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, pe pagina lui de Tiktok, unde a postat imagini de la antrenamente, el afându-se la bazinul olimpic de la Bacău.

Conform spuselor sale, a acceptat să participe la Splash! Vedeta la apă pentru a-și plăti rata la casă.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns și p-aici, ieri am ajuns, am avut primul antrenament, nu prea am vrut să postez, dar hai ca să nu fie surpriză-surpriză. Am venit ca să-mi plătesc rata la casă, m-ai înțeles? Mai învățăm să facem și câte o săritură frumoasă, zic eu”, a spus Zanni.

Zanni a făcut o avere după Survivor

După ce a câștigat Survivor România, Zanni a reușit să plece acasă cu un premiu consistent, de 50.000 de euro, dar și onorariul său pentru fiecare zi în care a reușit să reziste în competiție.

ADVERTISEMENT

Astfel, artistul și-a îndeplinit visul de a avea propria casă după ce a câștigat Survivor, iar acum se concentrează pe a câștiga și mai mulți bani. Face muzică și piesele sale au succes, dar Zanni are și alte planuri.

Pe lângă faptul că participă la Splash! Vedete la apă, Zanni se antrenează și pentru o luptă în ringul MMA, care va avea loc în septembrie.

 „Mă antrenez. O să fie spectacol. Nu vreau să dau foarte multe detalii, dar o să fie spectacol. CipiRAW a fost cel care m-a provocat, nu eu pe el.

N-am acceptat din prima pentru că așteptam să văd care e suma de bani. Nu pot să intru în ring pentru doi lei”, a spus Zanni pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT