Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„O luptă cu un taur furios, din ce în ce mai furios. I-au pus la colț!” Cum a văzut Horia Ivanovici prestația FCSB la Craiova

Horia Ivanonici a analizat prestația „roș-albaștrilor” în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, scor 3-0, și laudă unitatea formației din Capitală.
29.01.2024 | 11:15
O lupta cu un taur furios din ce in ce mai furios Iau pus la colt Cum a vazut Horia Ivanovici prestatia FCSB la Craiova
„O luptă cu un taur furios, din ce în ce mai furios. I-au pus la colț!” Cum a văzut Horia Ivanovici prestația FCSB la Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a pus lupa pe derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, scor 3-0, și a observat unitatea ieșită din comun din lotul „roș-albaștrilor”. Directorul FANATIK știe unde a pierdut Ivaylo Petev confruntarea cu rivalii din capitală pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„O luptă cu un taur furios, din ce în ce mai furios. I-au pus la colț!” Cum a văzut Horia Ivanovici prestația FCSB la Craiova

FCSB a învins categoric Universitatea Craiova cu 3-0 pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Horia Ivanovici a rămas impresionat de evoluția „roș-albaștrilor”. „Alb-albaștrii” sunt în scădere de formă în SuperLiga și riscă să piardă chiar și calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

„O prestație de echipă solidă a FCSB-ului, care arată din ce în ce mai bine. Nicio șansă pentru Universitatea Craiova, senzația mea că a fost o luptă inegală între un taur furior și din ce în ce mai furios, mai frustrat, mai haotic și mă refer la jucătorii Universității Craiova și un toreador din ce în ce mai stăpăn pe el, mă referi aici la FCSB.

Bineînțeles până la urmă, așa cum se întâmplă toreadorul a câștigat. A înfipt și trei țepușe care au fost și decisive și au răpus taurul din Bănie. Una dintre prestațiile cele mai modeste ale Universității Craiova, care evident doar printr-un miracol s-ar mai putea gândi la titlu.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, un FCSB tot mai puternic, un FCSB care are aproape același 11 în ultimele partide, foarte mici modificări și asta se vede extrem de tare. Un FCSB care a jucat din ce în ce mai cu calm, stapână pe ea, o echipă care în momentul de față este la ani lumină de locul 2 de CFR, care joacă cu Voluntari”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 pe FANATIK.RO.

„Mi se pare că Ivaylo Petev un antrenor complet neinspirat, nu am înțeles absolut nimic”

„Probabil ca niciodată FCSB este marea favorită la câștigarea acestui campionat, nu s-a terminat încă totul, punctele se înjumătățesc. Pe lângă jocul excelent al FCSB am mai observat și altceva, starea de spirit formidabilă care este între jucătorii FCSB-ului, i-am remarcat și la victoria cu UTA, am văzut și aseară la victoria cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Unitate foarte multă, dorință, ajutor foarte mult pentru colegi, acea horă care deja pare să devină tradițională. Acea horă a bucuriei ca pe vremuri la World Cup 94 pe care băieții de la FCSB o fac atunci când înscriu și până la urmă știți cum e, toate aceste aspecte converb către o echipă care domină autoritat campionatul.

Aproape incredibil, FCSB este la 14 puncte de CFR Cluj și la 14 puncte de campioana an-titre, Farul Constanța. În toată econimia partidei am văzut un FCSB care a pus la punct Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că Ivaylo Petev un antrenor complet neinspirat, nu am înțeles absolut nimic. De ce faci experimente, tu nu exersezi la antrenamente aceste sisteme. Joci acest sistem cu care ai început un 3-4-1-2, după îl transformi. De ce a ajuns să facă acel henț Zajkov, tu trebuie să îți pui întrebarea, rădăcina aici e”, a spus directorul FANATIK.

Ce a observat la Universitatea Craiova: „Bambicili tactic”

„De ce tu ai ajuns ca mingea aia să se plimbe și nu doar mingea aia, atâta mingi aruncate peste fundașii centrali. Pentru că dacă nu ajungeai să îl vulnerabilizezi pe Zajkov, poate Zajkov nu mai făcea acel henț. Problemele adevărate nu sunt dacă să dădea sau nu penalty.

A fost în primul și primul rând înfrângerea lui Ivaylo Petev. Așa am văzut-o, un sistem extrem de riscant care nu i-a ieșit în prima repriză, apoi nu am mai văzut așa ceva decât poate anul trecut la FCSB. Trei schimbări disperate la pauză, care nu au adus nimic. Din contră dacă luăm reprizele, este 0-1 în prima repriză și 0-2 în repriza secundă.

Mi s-a părut aseară, Universitatea Craiova în multe momente o echipă de bambilici tactic. Dă-mi voie să spun pe limbajul suporterului”, a încheiat Horia Ivanovici.

FCSB A SPULBERAT-O pe Universitatea Craiova: “O LUPTA INEGALA”

ADVERTISEMENT