Sport

La Craiova, s-a inventat rețeta succesului. Cum a reușit un oltean să câștige peste 50.000 de lei în timp record

Un parior inspirat din Craiova a dat o adevărată lovitură la finalul săptămânii trecute, reușind să transforme o miză de 50 de lei într-un câștig de peste 50.000 de lei
03.11.2021 | 17:05
La Craiova sa inventat reteta succesului Cum a reusit un oltean sa castige peste 50000 de lei in timp record
Cum a reușit un oltean să câștige peste 50.000 de lei în timp record. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalul săptămânii trecute l-a făcut extrem de fericit pe un parior din Craiova, care a reușit să transforme o miză de doar 50 de lei într-un câștig de peste 50.000 de lei. Mai precis, 51.013,93 lei!!! Obținut pe un bilet cu 13 evenimente din fotbalul internațional, cu pronosticuri exclusiv pe numărul de goluri marcate în repriza secundă.

Pe un „cearceaf” plasat la o agenție Superbet din Craiova, jucătorul a găsit rețeta succesului la pariuri, deși pronosticurile sale au părut ciudate la prima vedere. El a ales pentru toate cele 13 partide selectate pe bilet varianta „II 1-2” (minimum un gol – maximum două goluri în repriza a doua), la cote medii de 1,65-1,70, însă norocul a fost de partea sa, iar la finalul săptămânii s-a trezit mai bogat cu peste 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Este un alt bilet fenomenal, ca multe altele de altfel, după ce zilele trecute vă prezentasem unul cu un câștig de aproape 50.000 de euro obținut doar cu o miză de 2 de lei.

Vrei să fii și tu printre norocoșii care dau lovitura la pariuri? În ajutor îți vine acum și super oferta de la Superbet, de care trebuie să profiți cât mai repede dacă vrei să te numeri printre cei care vor pune mâna pe câștiguri fabuloase.

ADVERTISEMENT

Emoții mari la Barcelona – Alaves, pentru o cotă de 1,70 pe biletul cu un câștig de peste 50.000 de ori

Leverkusen – Wolfsburg și Freiburg – Furth au fost meciurile programate sâmbătă, 30 octombrie în Bundesliga, pe care pariorul inspirat le-a luat pe biletul care i-a adus un câștig de peste 50.000 de lei. În ambele s-a marcat de două ori în repriza secundă, astfel că cele două cote de 1,65 au fost primele care s-au înverzit.

Tot sâmbătă, la Verona – Juventus din Serie A, am avut parte de un singur gol în cel de-al doilea mitan, cota fiind tot de 1,65, la fel ca și pentru cele două reușite din partea a doua a jocului Stadard Liege – Kortrijk, din prima ligă belgiană.

ADVERTISEMENT

Ultimele două partide programate sâmbătă au fost Lyon – Lens în Ligue 1 și Barcelona – Alaves în La Liga, cota înverzită fiind de 1,70 în ambele cazuri. Dacă la prima nu au fost probleme, emotiile au venit din Catalunia, pentru că în primele 6 minute ale actului secund se marcase deja de două ori. Tabela a rămas blocată însă până la final, astfel că totul e bine când se termină cu bine…

Dramatism total la Anderlecht – Leuven: bilet salvat cu un gol marcat în minutul 90+4

Duminică, prima alegere pe bilet a fost Fiorentina – Spezia, cu două goluri marcate în partea a doua, cota bifată fiind de 1,65. La fel cum s-a întâmplat și cu un alt meci din Serie A, dintre AS Roma și AC Milan. Tot două reușite în repriza secundă, tot o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Un singur gol marcat în ultimele 45 de minute ale partidelor Strasbourg –  Lorient și Brest – Monaco, ambele programate duminică în Ligue 1, au înverzit pe biletul pariorului nostru o cotă de 1,62 și una de 1,65. Situație identică și în partida din Belgia dintre Anderlecht și Leuven, unde cota de 1,75 a ieșit însă cu foarte mari emoții, după un final dramatic, în care gazdele au reușit să înscrie unicul gol al părții secunde în minutul 90+4. Asta după ce anterior li se anulase un gol cu VAR, iar oaspeții rataseră un penalty.

Ultimele două cote care i-au permis inspiratului parior oltean să obțină un profit de peste 50.000 de lei au fost 1,70 la Monchengladbach – Bochum și 1,65 la Real Sociedad – Athletic Bilbao.

Biletul cu un câștig de peste 50.000 de lei, jucat la o agenție Superbet din Craiova
Biletul cu un câștig de peste 50.000 de lei, jucat la o agenție Superbet din Craiova

Nu mai aștepta! Profită acum de oferta specială de la Superbet și joacă astfel de bilete-bombă care să-ți aducă profituri absolut fantastice. E șansa ta, pe care nu ai voie să o ratezi!

ADVERTISEMENT