Life

La un an de la moartea lui Constantin Codrescu, fiica adoptivă a actorului a rupt tăcerea: ”Nu mi-a lăsat nimic”

La aproape un an de la decesul actorului Constantin Codrescu, fata adoptivă a făcut o dezvăluire uimitoare. Nu a primit nimic din avere.
11.09.2023 | 17:20
La un an de la moartea lui Constantin Codrescu fiica adoptiva a actorului a rupt tacerea Nu mia lasat nimic
La aproape un an de la decesul actorului Constantin Codrescu, fata adoptivă a făcut o dezvăluire uimitoare. Nu a primit nimic din avere. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

La un an de la moartea lui Constantin Codrescu, fiica adoptivă a actorului a rupt tăcerea. Anca, care locuiește în Spania, nu s-a ales cu nimic din bunurile adunate de artistul care a înfiat-o când era foarte mică.

La aproape un an de la decesul actorului Constantin Codrescu, fata adoptivă a făcut o dezvăluire uimitoare. Nu a primit nimic din avere

La aproape un an de la decesul actorului Constantin Codrescu, fata adoptivă a făcut o dezvăluire uimitoare. Femeia nu a primit nimic din averea strânsă de regretatul artist care a încetat din viață pe 13 noiembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta este convinsă că mama sa vitregă este cea care l-a convins pe actor să recurgă la acest gest. Vedeta, cunoscută pentru rolul memorabil din Moara cu noroc, a fost căsătorit de 4 ori, ultima parteneră fiind Vasilica.

„Vreau să spun că o am la mână pe ultima doamnă Codrescu, nu merită altfel să îi mai spun. Ea nu a fost mamă pentru mine și nici nu a fost. Și nici nu va fi. Lacrimile care au apărut pe micile ecrane au fost și sunt false.

ADVERTISEMENT

Eu o să apar și o să dau știrea-bombă… Pentru că se știe că a fost convins de către dânsa să nu îmi lase absolut nimic. Deci, ca să vă dau detalii, tatăl meu nu mi-a lăsat nimic.

Eu nu sunt în testamentul tatălui meu”, a declarat Anca Codrescu, la aproape un an de la moartea tatălui său, regretatul actor Constantin Codrescu, pentru publicația viva.ro. În prezent, fiica artistului se luptă pentru a-și primi partea din avere.

ADVERTISEMENT

Anca Codrescu, în scandal cu mama sa vitregă

Anca Codrescu nu este în relații deloc bune cu mama sa vitregă, Vasilica, care a rămas cu locuința în care au trăit cei doi soți împreună, dar și cu o parte din casa din Călimănești, primită moștenire de regretatul artist de la familia sa.

Văduva actorului are doi copii dintr-o relație anterioară, Paul și Edi. Regretatul Constantin Codrescu i-a crescut ca pe proprii urmași. Averea este mărul discordiei dintre cele două femei, fata actorului luând măsuri în această direcție.

ADVERTISEMENT

A făcut deja o procură care urmează să ajungă în România. Aceasta este pe numele fiicei sale care urmează să se ocupe de toate cele necesare. Anca Codrescu speră ca până în luna noiembrie să reușească să facă procedura de acceptare a mesei succesorale.

ADVERTISEMENT