Life

La un an de la moartea Reginei Elisabeta s-a aflat ce reacție a avut Prințul Louis atunci când a aflat de deces. Cuvintele sfâșietoare rostite de micuț

Cum a reacționat Prințul Louis atunci când a aflat că străbunica lui, Regina Elisabeta, a murit, Cuvintele emoționante rostite de micuț.
02.09.2023 | 22:58
La un an de la moartea Reginei Elisabeta sa aflat ce reactie a avut Printul Louis atunci cand a aflat de deces Cuvintele sfasietoare rostite de micut
Cum a reacționat Prințul Louis atunci când a aflat că Regina Elisabeta a murit. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pe 8 septembrie se împlinește un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Suverana a fost foarte iubită atât de poporul său, dar mai ales de familia sa. Nepoții au adorat-o, iar atunci când a aflat de deces, Prințul Louis a avut o reacție emoționantă.

Ce a spus Prințul Louis atunci când a aflat de moartea Reginei Elisabeta

Anul trecut, pe data de 8 septembrie, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în prezența celor care au iubit-o cel mai mult. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus și la Castelul Windsdor, acolo unde au avut loc momente sfâșietoare.

ADVERTISEMENT

Strănepoții au adorat-o pe suverană, pe care o alintau Gan-Gan. La momentul funeraliilor, Prințesa Charlotte a fost protagonista unei scene care le-a rupt inima martorilor, plângând în hohote în poala mamei sale, Kate Middleton.

Pentru că Regina Elisabeta punea întotdeauna familia pe primul loc, își iubea și își răsfăța strănepoții pe cât de mult putea, aceștia au acceptat cu greu faptul că nu mai este printre ei și nu o vor mai vedea niciodată.

ADVERTISEMENT

În mulțimea de mii de oameni care s-au strâns la Castelul Windsdor pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei s-a numărat și Banita Ranow, în vârstă de 28 de ani, care a auzit-o pe Prințesa de Wales vorbind cu cei din jurul său despre reacția avută de Prințul Louis atunci când a aflat despre decesul lui „Gan-Gan”.

Cuvintele sfâșietoare rostite de micuț

Îndurerat, dar de o maturitate ieșită din comun, micuțul a oferit o replică sfâșietoare. În numai opt cuvinte, Prințul Louis a rezumat moartea Reginei Elisabeta și a afirmat că, deși suferă în lipsa ei, acum s-a reunit cu dragostea vieții sale.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin străbunica este acum alături de străbunicul”, a afirmat Prințul Louis, conform okmagazine.ro Amintim că Prințul Philip s-a stins din viață cu mai bine de un an înaintea Reginei Elisabeta, pe data de 9 aprilie 2021.

Archie și Lilibet, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, nu au avut timp să o cunoască la fel de bine pe străbunica lor, dat fiind faptul că fratele Prințului William și soția lui au ales să se mute în America și să renunțe la atribuțiile regale.

ADVERTISEMENT

În SUA a venit pe lume și mezina, însă faptul că nepotul a ales să-și boteze fiica cu numele său de alint a bucurat-o nespus pe Regina Elisabeta. Acum, atât adulții, cât și copiii, o vor comemora la Balmoral, pe 8 septembrie.

ADVERTISEMENT