Life

Lacrimi la Insula Iubirii. Bianca a cedat: ”Nu vreau să o privesc”

Plânsete și suspine la Insula Iubirii. Bianca nu s-a mai putut abține și a spus ce gândește. Ce s-a întâmplat cu concurenta.
07.07.2023 | 23:12
Lacrimi la Insula Iubirii Bianca a cedat Nu vreau sa o privesc
Plânsete și suspine la Insula Iubirii. Bianca nu s-a mai putut abține și a spus ce gândește. Ce s-a întâmplat cu concurenta. Sursa foto: captură video a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lacrimi la Insula Iubirii. Bianca a cedat. Pe cine nu a vrut să privească tânăra de 25 de ani, care este creatoare de conținut. Frumoasa șatenă formează un cuplu cu Marius Moise cu care visează să devină mamă.

Plânsete și suspine la Insula Iubirii. Bianca nu s-a mai putut abține și a spus ce gândește. Ce s-a întâmplat cu concurenta

Plânsete și suspine la Insula Iubirii. Bianca nu s-a mai putut abține și a spus ce gândește, după ce partenerul de viață s-a apropiat destul de mult de una dintre ispitele din emisiunea care se filmează în Thailanda.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Antena 1 a rămas surprinsă de dezvăluirile făcute de Oana Monea pe care bărbatul o vede perfectă și pare că ar dori ceva mai mult. Acest lucru nu a fost deloc pe placul tinerei care a făcut o mărturie neașteptată.

Șatena este conștientă că iubitul ei, Marius Moise nu este tocmai fidel și că obișnuiește să plece singur în vacanță. Bianca este foarte afectată de lucrurile pe care le-a aflat la bonfire de la ispita pe care a pus ochii iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Nu a mai răbdat și a izbucnit în plâns. Participanta de la Insula Iubirii s-a întâlnit cu blondină la ceremonia focului, unde și-a făcut apariția după plecarea celorlalte concurente din reality show-ul moderat de Radu Vâlcan.

„Nu vreau să o privesc, mai ales după gesturile astea. Nu vreau! Nu știu ce e în capul lui, nu știu ce încearcă să facă. Mă gândesc că dacă era ceva între el și Oana nu-i mai spunea că ne dorim un copil.

ADVERTISEMENT

Acasă mi-a zis că o să țină cont de lucrurile pe care le face pentru că nu vrea să mă rănească. Nu îmi dau seama… Știam că probabil trebuia să sau acasă și că nu e locul potrivit”, a spus Bianca de la Insula Iubirii, notează a1.ro.

Bianca de la Insula Iubirii, în lacrimi

„Eu sunt conștientă, dar nu pot să fiu acum surprinsă de faptul că Marius e infidel sau că ar putea fi mai mult decât a fost. Sunt conștientă de lucrurile astea și le-am acceptat, înțelegi?

ADVERTISEMENT

Mie nu îmi place în vacanțe, știu ce se întâmplă în vacanță, dar nu vreau să aflu. Aici e altceva! Eu sunt persoana care și-a dorit mai mult relația, poate că puțin l-am ținut și eu pe loc.

Adică nu poți să dai vina doar pe el că e așa. Eu sunt fericită, sunt într-o familie, sunt aproape de surorile mele. Sunt niște lucruri pe care n-ai cum să le înțelegi!”, a completat Bianca, mai arată sursa citată.

Oana Monea a încercat să-i dea un sfat concurentei de la Insula Iubirii. Ispita i-a sugerat să își caute fericirea lângă un bărbat care o iubește și o respectă cu adevărat. În plus, blondina susține că participanta este o femeie tristă, nerespectată și neiubită în relație.

ADVERTISEMENT