Life

Radu Vâlcan dezvăluie ce nu se vede la TV la Insula Iubirii: „Îi ajută să deschidă ochii”

Ce se întâmplă cu cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, de fapt. Radu Vâlcan a dezvăluit tot ce nu se vede la televizor.
07.07.2023 | 16:05
Radu Valcan dezvaluie ce nu se vede la TV la Insula Iubirii Ii ajuta sa deschida ochii
Radu Vâlcan a spus ce se întâmplă cu cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul șapte. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a oferit informații prețioase despre ce se întâmplă cu cele cinci cupluri de la Insula Iubirii. Deși se află deja la al șaptelea sezon, soțul Adelei Popescu a mărturisit că încă este luat prin surprindere de anumite situații.

Radu Vâlcan a dat detalii din culisele Insula Iubirii

Radu Vâlcan se află deja la al șaptelea sezon de Insula Iubirii, dar asta nu înseamnă că nu mai este pus în situații care să-l ia prin surprindere până și pe el. Concurenții de acum sunt cu mult diferiți față de cei din trecut, ia soțul Adelei Popescu a remarcat că sunt și mai siguri pe ei.

ADVERTISEMENT

„Este interesant faptul că tipologiile sunt diferite, chiar și acum, ajunși la sezonul șapte. Nu pot să exemplific, să spun ce anume m-a surprins, tocmai pentru că situațiile sunt mereu altele. Oamenii sunt altfel.

Participarea lor la acest test este cu un scop precis, în funcție de interesele fiecăruia. Iar treaba noastră este de a scoate la iveală ce ascund ei, pe cât posibil”, a declarat Radu Vâlcan într-un interviu acordat pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, filmările pentru Insula Iubirii nu sunt deloc ușoare. Chiar dacă se desfășoară într-un decor de lux, pentru ce din echipă este destul de obositor. În trecut, Radu Vâlcan mărturisea că doarme numai câteva ore pe noapte, însă merită. 

Ce rol au ispitele: „Îi ajută să se descoperă”

Revenind la concurenții de la Insula Iubirii, sezonul șapte, Radu Vâlcan a mărturisit că încă de la început fiecare cuplu a reușit să se facă remarcat cumva. Și, deși conviețuiesc împreună timp de 21 de zile, sunt firi diferite.

ADVERTISEMENT

„Sunt din ce în ce mai siguri pe ei. Ceea ce e OK, pentru că sunt mai deschiși să se arate așa cum sunt și să îmi facă munca mai ușoară. De la început, fiecare cuplu a ieşit în evidenţă cu stilul propriu de a trăi pasiunea, de a înţelege fidelitatea, de a simţi nesiguranţa şi de a gestiona tentaţia.

Unii merg cu încredere, pregătiţi să descopere noi orizonturi ale iubirii. Iar alţii simt încă de la început că insula are puterea să răstoarne tot ce credeau până acum despre sentimentele şi cuplul lor”, a adăugat Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Cât despre ispite, care nu sunt deloc alese la întâmplare, acestea au locul loc bine stabilit la Insula Iubirii. „Pot să zic doar că ispitele sunt piese dintr-un puzzle complex. Cred că totul fiecărui cuplu participant la test reprezintă o tentație în sine. Iar ispitele doar îi ajută să deschidă ochii și să accepte adevărurile pe care ei le neagă sau nu le văd”, a completat Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT