Sport

Ladislau Boloni, criză de nervi după un nou eșec cu Metz. A fost filmat și e scandal în Franța: ”Meriți să-ți plesnesc una!”

Ladislau Boloni a avut o ieșire nervoasă după ce Metz a pierdut meciul cu Lyon și a ajuns pe locul 17, retrogradabil, în Ligue 1.
25.02.2024 | 14:30
Ladislau Boloni criza de nervi dupa un nou esec cu Metz A fost filmat si e scandal in Franta Meriti sati plesnesc una
Ladislau Boloni a avut o ieșire nervoasă după ce Metz a pierdut meciul cu Lyon și a ajuns pe locul 17, retrogradabil, în Ligue 1. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Tehnicianul român este din ce în ce mai contestat de fani, iar la un meci precedent au întrerupt interviul pe care acesta îl oferea presei după înfrângerea de la Montpellier pentru a-i cere demisia.

Ieșire nervoasă a lui Ladislau Boloni după o nouă înfrângere a lui Metz

Însă conducerea clubului Metz are o altă viziune asupra viitorului și Gabi Safta a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că, imediat după acel incident cu suporterii, Boloni a fost confirmat în funcție cel puțin până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Cu toate că este sigur de locul său pe banca tehnică a lui Metz, Ladislau Boloni a avut o criză de nervi după înfrângerea din partida de pe teren propriu cu Olympique Lyon, scor 1-2, din etapa a 23-a din Ligue 1.

După conferința de presă susținută la finalul întâlnirii cu Lyon, tehnicianul român s-a îndreptat către un jurnalist și a avut un schimb de replici mai dur cu acesta. Deranjat de întrebările ziaristului și fără să știe că este filmat, Boloni a avut o reacție neașteptată.

ADVERTISEMENT

”Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare… ‘Când crezi că vei fi dat afară?’ Asta întrebi practic. Și te mai și amuzi! Meriți să-ți plesnesc una, dar…”, a spus Ladislau Boloni.

”Nu vreau să vă deranjez, domnule! Nu acesta este scopul meu”, a fost reacția jurnalistului. Chiar dacă în cele din urmă au fost doar câteva cuvinte nepotrivite din partea antrenorului român, imaginile a ajuns la toate jurnalele și emisiunile sportive din Franța.

ADVERTISEMENT

De ce îi acordă încredere Metz lui Ladislau Boloni

Andrei Vochin a comentat decizia clubului francez de a merge în continuare pe mâna tehnicianului român. ”Mai rar. Eu înțeleg raționamentul. Pentru mine nu este o garanție că acest contract va merge până la capăt. E mai mult decât un gest din punctul meu de vedere, e o strategie. 

Pentru că în momentul în care diriguitorul arată grupului de jucători că are încredere în acel antrenor, atunci acel antrenor poate lua orice măsură dorește în interiorul lotului. 

ADVERTISEMENT

Și asta trebuie să știe jucătorii. Sunt mulți jucători care gândesc cam așa: ‘Pe-ăsta îl dă afară. Vezi-ți mă de treaba ta cu ce îmi ceri tu mie’. Și atunci un conducător deștept asta face dacă el crede în continuare în acel antrenor. 

Îi acordă încredere ca să arate cine rămâne în continuare șeful și de cine trebuie să asculte. Dar asta nu este o garanție că dacă rezultatele vor fi așa, la un moment dat probabil în contrapartidă Loți va fi cel care să spună: ‘Nu mai pot să fac mai mult decât am făcut și nu cer nicio despăgubire’”, a spus Vochin.

ADVERTISEMENT