Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ladislau Boloni, primele declarații despre calificarea României la Euro. ”Nu vreau să stric petrecerea, dar…!”

Ladislau Boloni s-a arătat încântat de calificarea României la Euro 2024, însă a atras atenția la FANATIK SUPERLIGA că nu trebuie să ne facem iluzii.
28.11.2023 | 13:06
Ladislau Boloni primele declaratii despre calificarea Romaniei la Euro Nu vreau sa stric petrecerea dar
Ladislau Boloni s-a arătat încântat de calificarea României la Euro 2024, însă a atras atenția la FANATIK SUPERLIGA că nu trebuie să ne facem iluzii. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” și-au asigurat biletele la turneul final de anul viitor din Germania după ce au terminat grupa din preliminarii pe primul loc și fără înfrângere. Această situație face ca reprezentativa noastră să fie în urna a doua valorică la tragerea la sorți.

Ladislau Boloni, analiză după calificarea României la Euro 2024

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Ladislau Boloni a mărturisit că această calificare a naționalei României la Euro 2024 poate fi folosit ca o bază pentru a crește nivelul echipei.

ADVERTISEMENT

”Această calificare trebuie să fie de mare folos. După câțiva ani dificili în sfârșit o rază de soare care a apărut. Acum ceea ce este important este ca această calificare să fie folosită într-un sens util.

Am auzit câteva păreri, că vezi Doamne acum de ce ne pregătim? Este foarte frumos să fii ambițios și cred că așa trebuie să te pregătești sau să te folosești de acest Campionat European, să stabilizezi și mai mult jocul și colectivul pe care contezi.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă ca echipa să crească în valoare, pentru că urmează o altă competiție apoi care este de fapt competiția adevărată. Felicitări jucătorilor, antrenorilor, federației care au adus aceste rezultate, dar și publicului. Toate treburile astea sunt cele pozitive”, a declarat Boloni.

Ce obiectiv propune la Euro 2024

Tehnicianul formației FC Metz a ținut să precizeze faptul că nu trebuie să uităm totuși că am beneficiat de o grupă ușoară în aceste preliminarii, dar a apreciat faptul că ”tricolorii” nu au pierdut niciun meci.

ADVERTISEMENT

”Eu nu vreau să stric petrecerea, doar o singură idee. Atenție, pentru că am fi inconștienți să nu recunoaștem că am avut o grupă în care în mod normal cu ochii închiși trebuia să te califici. Să ajungi cel puțin pe locul 2. E o ispravă foarte frumoasă că s-a ajuns chiar pe locul 1.

Nu știu dacă la tragerea la sorți vom fi la fel de norocoși. De asta spun că pentru mine obiectivul nu este să câștigi Campionatul European, pentru că acest lucru este un vis. Iar visurile nu cred că se rezolvă chiar așa de ușor.

ADVERTISEMENT

În schimb, să te folosești pentru a fortifica și mai mult cetatea ta pe care bazezi. Cred că pentru acest lucru participarea la European poate să fie utilă. Am avut o grupă foarte ușoară. Nici dacă aveam voie să ne alegem nu puteam să avem o grupă mai ușoară.

În schimb, asta nu înseamnă că nu au fost greutăți, nu înseamnă că nu trebuie să apreciem faptul că totuși nu s-a pierdut niciun joc. Toate astea au dus la o stabilitate și sper ca această stabilitate să continue. Nu vreau să stric sărbătoarea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ”, a spus Ladislau Boloni, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA LIVE de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea va putea fi vizionată ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Boloni, reacție după calificarea naționalei la Euro 2024

ADVERTISEMENT