Sport

Ladislau Boloni, scandal la conferința de presă după ce i s-a cerut demisia de la Metz: „Lipsă de respect!”

Ladislau Boloni, antrenorul lui FC Metz, a făcut scandal la conferința de presă după umilința suferită în meciul cu AS Monaco.
31.03.2024 | 20:45
Ladislau Boloni scandal la conferinta de presa dupa ce i sa cerut demisia de la Metz Lipsa de respect
Ladislau Boloni a făcut scandal după umilința cu AS Monaco: „Lipsă de respect”. sursa foto: FC Metz
ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, antrenorul celor de FC Metz, a făcut scandal la conferința de presă după umilința suferită în fața celor de AS Monaco, scor 2-5.

Ladislau Boloni, enervat de jurnaliștii din Franța: „Ieșiți afară!”

Antrenorul care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo, Ladislau Boloni, a fost enervat de jurnaliștii francezi la conferința de presă. Mai precis, aceștia au continuat să vorbească la telefon în timp ce tehnicianul din România răspundea la întrebări.

ADVERTISEMENT

„Vă rog, dacă vreți să încheiați discuția la telefon, ieșiți! Afară puteți vorbi cât de tare doriți! Mulțumesc”, i-a spus antrenorul jurnalistului care vorbea la telefon.

Ladislau Boloni nu a încetat nici la finalul conferinței de presă. Iritat de rezultatele din ultima etapă, acesta a avut o reacție puțin arogantă când a fost întrebat cum poate FC Metz să își revină după eșecul suferit: „Cum? Vă zic bună seara, mă ridic și vă pup”.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, atac dur la propriul portar: „Lipsă de respect”

Tehnicianul român nu l-a iertat nici pe propriul portar, Alexandre Oukidja, care a gafat incredibil la golul 4. Deși portarul algerian și-a cerut scuze, Ladislau Boloni l-a criticat la conferința de presă.

Ceea ce a făcut la acea fază este o lipsă de respect față de el, de colegi, de stafful tehnic și față de fani. Există lucruri pe care profesioniștii nu le fac. Și dacă i-ar fi reușit tot nu era în regulă. Trebuie să fim serioși. Dacă își va pierde locul de titular?

ADVERTISEMENT

Asta e altă chestiune. Va primi o sancțiune, însă țin prentru mine. Știți ce mă enervează? Pentru că știu că e un portar bun. Este vorba despre mai mult decât o simplă eroare. Poate că am aerul unui om furios, numai că, de fapt, sunt trist”, a declarat tehnicianul la finalul meciului.

Boloni a fost aproape de a prelua o echipă din Superligă

Ladislau Boloni a fost aproape să antreneze în Superliga României, doar că salariul uriaș pe care tehnicianul îl câștigă la FC Metz, a fost principalul impediment pentru care antrenorul nu a ajuns în România.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a mărturisit că a încercat să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe tehnician să vină la clubul din Sfântu Gheorghe.

El mi-a spus foarte clar că nu vrea să vină în România ca antrenor. Noi avem antrenor foarte bun în momentul de față, deci nici n-ar fi cazul. Boloni poate veni ca manager sau director, vom găsi un post când va veni la noi.

Dacă va veni ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc. Pentru noi ar fi o lovitură foarte mare pentru că știm că e un antrenor foarte bun, un bun profesionist și avem ce învăța de la el”, a declarat Dioszegi.

ADVERTISEMENT