Life

Larisa a luat foc la Casa iubirii! Totul a pornit de la noua concurentă: „M-am săturat”

Larisa răbufnește în Casa Iubirii. Concurenta ia foc după ce o altă fată pune piciorul în emisiune. Ce va declanșa, mai exact, totul?
13.02.2024 | 15:33
Larisa a luat foc la Casa iubirii Totul a pornit de la noua concurenta Mam saturat
Ce spune Larisa despre noua concurentă. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunea crește în Casa Iubirii. O nouă concurentă păsește pragul emisiunii și impresionează prin apariția sa. În ediția de marți, 13 februarie, ea va acapara privirile tuturor participanților, dar mai ales ale băieților. Unii dintre ei vor da uitării fetele cu care au purtat o discuție mai serioasă.

O nouă concurentă pătrunde în Casa Iubirii și stârnește controverse

Noua concurentă are o siluetă de invidiat și atrage atenția mai ales prin părul său creț și plin de volum. Patrick, care în ultima vreme i-a dat speranțe Larisei, pare să-și schimbe brusc preferințele. De altfel, are doar cuvinte de laudă la adresa noii fete.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă spun că este doar interesantă, superinteligentă și, nu știu, e foc”, sunt cuvintele lui Patrick, înainte ca noua concurentă să-și facă apariția în casă și toate camerele de filmat să fie îndreptate asupra sa.

După ce se va face comodă pe canapeaua din casa fetelor, tânăra va fi imediat luată la întrebări de către adversare. ”Ce băiat ți-a atras atenția?” o interoghează ele, după care aceasta răpunde că Robert. ”Îmi place cum vorbește Rober!!”, vor fi spusele sale

ADVERTISEMENT

În același filmuleț, Larisa pare că-și iese din fire. Motivul invocat de ea este modul în care o judecă fetele și băieții din Casa Iubirii, încât ea să pară oaia negră, cea mai rea persoană, iar restul să se afișeze în fața micilor ecrane precum niște victime.

”M-am săturat să fiu judecată și toți oamenii care interacționează cu mine, mă refer normal sau de orice natură, femeie, bărbat, toți sunt victime, eu sunt rea, eu sunt nu știu cum… Bine, să fiu așa, sănătate să am. M-am săturat pentru toate comentariile”, va spune Larisa.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște, totuși, cu precizie din ce cauză Larisa își va striga oful, cert este că zilele acestea s-a arătat interesată de Patrick, după ce a ajuns la concluzia că Robert nu este cel ideal pentru ea, mai exact bărbatul ferm, lângă care să-și poată clădi o relație solidă.

Patrick și Larisa, noul cuplu din Casa Iubirii?

Cât despre Patrick, el i-a explicat Larisei că nu vrea să forțeze nota și că se va abține să recurgă la acțiuni pentru inițierea unei unei povești de dragoste. ”Deși poate eu simt să fac mai mult, prefer să merg cu a întâia”, a precizat tânărul.

ADVERTISEMENT

Patrick mai spune și că nu vrea să lase de înțeles prin gesturile sale că pune la cale lucruri cu scop negativ. De asemenea, a mai explicat că pune accent pe spațiul personal al persoanei de lângă el. Așadar, până când se va decide dacă va începe sau nu un cuplu cu Larisa, va fi tot mai reținut.

ADVERTISEMENT