Life

Larisa Drăgulescu, în depresie în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu: ”Devenisem o pacoste”

Larisa Drăgulescu a rememorat clipele trăite alături de Marian Drăgulescu de la Survivor România din perioada în care au format o familie. Șatena a suferit de depresie.
22.03.2022 | 00:11
Larisa Dragulescu in depresie in timpul casniciei cu Marian Dragulescu Devenisem o pacoste
Larisa Drăgulescu, la un pas de sinucidere în mariajul cu Marian Drăgulescu. Au fost căsătoriți 3 ani. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a cunoscutului gimnast a mărturisit că în timpul celor trei ani de mariaj a fost la un pas de sinucidere. Vedeta susține că nu a fost acceptată nicio secundă de familia Faimosului din Republica Dominicană.

Larisa Drăgulescu, la un pas de sinucidere în mariajul cu Marian Drăgulescu. Au fost căsătoriți 3 ani

Larisa Drăgulescu a fost în depresie în timpul căsniciei cu Marian Drăgulescu. Femeia spune că nu se mai simțea bine și avea senzația că este o pacoste pentru cei apropiați. Atunci a avut și gânduri de sinucidere.

ADVERTISEMENT

„Am avut o perioadă în depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. (…) Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid.

Pur și simplu devenisem așa ca o pacoste pentru toată familia mea”, a declarat prima soție a lui Marian Drăgulescu în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, partea sa de adevăr. Ce a declarat sportivul

Vedeta a declarat în repetate rânduri că violența domestică a fost cauza divorțului, însă sportivul a infirmat de fiecare dată acest lucru. În plus, gimnastul a precizat că nu și-a lovit niciodată copiii pe care-i iubește enorm.

Povestea lor de dragoste s-a consumat după trei ani de căsnicie, când fiecare a decis să o ia pe drumuri separate. Privind în urma sa, sportivul recunoaște că nu a acționat demn în anumite situații și are câteva regrete.

ADVERTISEMENT

„A fost o relație nocivă, au avut loc multe scandaluri, certuri. Am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul altuia. Ne luam parte în parte. Ea sărea mereu. Eu sunt un tip care evită orice tip de conflict, sunt o persoană destul de calmă.

E un episod din viața mea de care nu sunt mândru. Au fost multe altercații, ea sărea, de multe ori nu am ripostat, dar am și ripostat. Îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment”, a spus Marian Drăgulescu în show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT