Life

Larisa Drăgulescu reacționează după ce ANAF i-a luat în vizor pe românii care fac bani din OnlyFans: “Nu am niciun fel de emoție”

Ce spune Larisa Drăgulescu după ce ANAF i-a luat în vizor pe românii care fac bani din OnlyFans. Vedeta are și ea cont pe platformă.
14.10.2022 | 20:07
Larisa Dragulescu reactioneaza dupa ce ANAF ia luat in vizor pe romanii care fac bani din OnlyFans Nu am niciun fel de emotie
Larisa Drăgulescu, despre decizia ANAF în privința românilor care fac bani din OnlyFans. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Larisa Drăgulescu a reacționat după ce ANAF i-a luat în vizor pe românii care produc bani din OnlyFans. Vedeta are și ea cont pe platforma destinată adulților.

Larisa Drăgulescu, reacție după ce mulți români care fac bani din OnlyFans au fost luați în vizor de ANAF

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este vedetă pe OnlyFans, site-ul cu conținut dedicat adulților.

ADVERTISEMENT

ANAF a anunțat recent că a început un amplu proces de verificare a conturilor românilor care fac bani din OnlyFans. Anunțul a fost făcut deoarece există bănuiala că mulți nu își declară veniturile reale obținute din postările de pe acest site.

Larisa Drăgulescu spune că nu are nicio problemă cu decizia ANAF, pe care o consideră una corectă. Vedeta are grijă să-și declare veniturile, motiv pentru care a angajat o contabilă care să se ocupe cu administrarea câștigurilor ei lunare.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus că și-a declarat veniturile obținute din postările pe OnlyFans încă de când a început să posteze conținut pentru adulți pe această platformă.

“Nu am niciun fel de emoție pe treaba asta anunțată de cei de la ANAF. Eu sunt cu taxele si impozitele plătite la zi.

ADVERTISEMENT

Nu fac niciodată chestiuni de genul ăsta, cum ar fi să uit să-mi plătesc datoriile la stat.

Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri despre sumele de bani pe care le câștigă lunar

Larisa Drăgulescu a mai spus că niciodată nu a încercat să fenteze sistemul și i se pare normal să-și plătească taxele atunci când câștigă bani din diverse surse.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Marian Drăgulescu nu a dezvăluit câți bani câștigă lunar. Sumele variază în fiecare lună, așa că taxele sunt altele.

“Mi se pare normal ca atunci când câștigi niște bani, să-ti plătești și taxele. Nu vă pot spune însă suma cu exactitate, fiindcă nu m-a preocupat niciodată asta. Țin să fie plătite la timp, asta sigur! (…)

Dar vă pot spune că impozitele nu sunt mici, cu siguranță mai mult de zece sau cincisprezece procente din câștigul meu lunar!”, a adăugat ea.

Larisa Drăgulescu a mai spus că primește bani și în funcție de aprecierile pe care le are la fiecare postare. Vedeta a avut luni în care a câștigat 5.000 și chiar 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: