Life

Larisa Iordache aruncă bomba și închide gura cârcotașilor: ”Va avea loc nunta”

După ce s-a retras din gimnastică în 2021 şi s-a concentrat pe antrenoriatul destinat copiilor, Larisa Iordache este suficient de îndrăgostită pentru a se gândi la un viitor împreună cu iubitul ei.
22.11.2023 | 11:15
Larisa Iordache arunca bomba si inchide gura carcotasilor Va avea loc nunta
Larisa Iordache, fericită alături de iubitul ei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În vârstă de 26 de ani, Larisa Iordache se iubeşte de câteva luni bune cu jucătorul de tenis de masă, Cristian Chiriţă. Cei doi fac cuplul perfect, comunică excelent, se înţeleg de minune şi se susţin în absolut orice situaţie, încă de la început.

Larisa Iordache, un început de relație controversat cu iubitul

„Ne-am cunoscut ca toţi tinerii din ziua de astăzi, pe Instagram. Cristian a făcut primul pas de a-mi scrie. Bineînţeles, foarte prietenos”, îşi aminteşte, cu drag, Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT

De când au oficializat relaţia, Larisa Iordache radiază de fericire, semn că sportivul face o treaba bună şi ştie cum să o trateze! Fosta gimnastă este mândră de bărbatul pe care îl are lângă ea şi se declară mai fericită decât niciodată!

În ciuda faptului că sunt doar de câteva luni împreună, cei doi tineri îndrăgostiţi au gânduri serioase. Ştiu ce vor, au idealuri comune, însă nu vor să ardă etape, ci să ia totul pas cu pas. Înţelegem de ce! Uneori, graba strică treaba!

ADVERTISEMENT

„Cu siguranţă am început această relaţie cu gânduri serioase amândoi. Nu ne place să pierdem timpul. Vrem să construim ceva frumos”, a dezvăluit campioana, în exclusivitate pentru FANATIK.

E adevărat, de-a lungul timpului, s-a tot vorbit despre relația lor, mai ales că iubitul frumoasei gimnaste a fost partenerul altei sportive celebre. Ba chiar se spunea că Larisa i l-ar fi furat acesteia, deși, în repetate rânduri, cei doi au explicat că relația lor a început când erau amândoi singuri.

ADVERTISEMENT

Când bat clopotele de nuntă pentru Larisa Iordache

Pentru că lucrurile între ei par destul de serioase, după spusele Larisei, am vrut să aflăm şi dacă vom auzi clopotele de nuntă! Poate chiar în 2024?!  „Nu am discutat în amănunt despre nuntă, doar ne dorim ca relaţia să meargă într-o direcţie sănătoasă. Cu siguranţă va avea loc nunta, însă acum încercăm doar să ne bucurăm de orice moment petrecut împreună”, a adăugat fosta gimnastă.

Cum în nicio relaţie nu curge mereu doar lapte şi miere, am fost curioşi să aflăm cât de geloşi sunt cei doi sportivi! „Dacă nu există puţină gelozie, nu există iubire. Suntem geloşi amândoi, nu ne putem ascunde de asta, pentru că ne iubim.

ADVERTISEMENT

Discutăm însă despre absolut orice, ne-am oferit această deschidere. Ne suntem loiali psihic, sufleteşte, fizic. Ştim şi suntem conştienţi că ne dorim un viitor împreună, iar episoadele de gelozie absurde nu îşi au locul”, ne-a lămurit Larisa.

Larisa Iordache, între iubit şi antrenamentele cu copiii

Pe lângă relaţia cu jucătorul de tenis de masă, Larisa Iordache este dedicată grupelor de copii pe care le antrenează. După ce s-a retras din gimnastică în 2021, sportiva a devenit antrenoare.

„Mi-am făcut propria grupă de iniţiere. Sunt o antrenoare înţelegătoare, dar şi autoritară uneori. Copiii din ziua de azi sunt diferiţi. Îmi doresc să progresăm şi să facem lucruri frumoase”, explică Larisa.

Amintirile din copilăria campioanei

Anul acesta, Larisa şi Cristian vor petrece anul acesta Crăciunul, în familie. „Anul acesta vreau doar să fiu cu familia de sărbători, să ne odihnim. Îmi doresc doar să fiu liniştită, să ne bucurăm de esenţa vieţii”, lămureşte fosta gimnastă.

Chiar şi acum, Larisa Iordache rememorează cu drag amintirile din copilărie, când încă o avea alături pe cea care i-a dat viaţă. „Mama tot timpul gătea de sărbători. Mereu simţeam mirosul de mâncare, de vin, de portocale. Pentru mine, Crăciunul înseamnă familie. Sunt o familistă convinsă!”, dezvăluie Larisa.

Aşa cum este de aşteptat, clipele alături de mama sa, care s-a stins din viaţă în anul 2021, îi lipsesc campioanei în fiecare zi, cu atât mai mult în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Acum, sărbătorile sunt diferite, pentru că nu o mai am pe mama, dar spiritual ştiu că e lângă mine. Îmi lipseşte acum sentimentul de acasă, când o vedeam pe mama că făcea mâncare, pe tata care prepara vinul, punea colinde şi ne punea să ne îmbrăcăm toţi în roşu, pe fratele meu cu care încercam să găsim cadourile”, îşi aminteşte campioana.

Chiar şi aşa, pentru a nu încheia într-o notă tristă, Larisa priveşte cu încredere către viitor. În prezent, se bucură de relaţia pe care a visat-o toată viaţa, are un partener care o respectă, antrenează copii şi îşi duce astfel pasiunea mai departe. Campioana ştie că sentimentele de care se bucura atât de tare în propria copilărie vor reveni în momentul în care va deveni ea însăşi mamă.

„Cu siguranţă o să mai simt acest sentiment când o să am copiii mei. Îmi doresc să trăiască şi ei acest sentiment”, încheie, optimistă şi plină de speranţă, Larisa.

ADVERTISEMENT