Life

Larisa Udilă a ajuns la spital cu băiețelul ei, Milan. Ce a pățit copilul fostei concurente de la Bravo, ai stil

Larisa Udilă, fostă concurentă la Bravo, ai stil, a tras o sperietură mare de curând, după ce a ajuns cu fiul ei la spital. Bruneta a povestit ce s-a întâmplat.
08.05.2022 | 19:25
Larisa Udila a ajuns la spital cu baietelul ei Milan Ce a patit copilul fostei concurente de la Bravo ai stil
Larisa Udilă, alături de băiețelul ei, Milan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Numai mamă să nu fii! Vorba aceasta o știe de acum mai bine Larisa Udilă, căci micuțul ei a întâmpinat câteva probleme medicale.

Larisa Udilă, cu băiețelul la spital

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a mers cu băiatul ei, Milan, la spital, unde a aflat că s-a pricopsit cu un adenovirus. Din fericire, starea băiețelului este una bună, însă panica pe care a tras-o fotomodelul a fost una destul de mare.

ADVERTISEMENT

„Vă spuneam eu că cel mai greu moment din viața unei mame este atunci când bebele este bolnav. Cu toate că îl feresc pe Milan de orice la extrem a reușit să contacteze un virus: adenovirus.

Nu este nimic grav, însă m-am speriat pentru că este horror să știi că are micuțul vreo problemă. Acum este foarte bine.

ADVERTISEMENT

Cred ca fost ceva în aer, nu-mi explic cum a reușit să ia acest virus. Este mai bine, dar nu extraordinar, încă avea fluctuații cu diareea și mai nou a și răcit.

Aseară nu am dormit pentru că avea foarte mulți muci și l-am păzit. Este o perioadă sensibilă”, a scris Larisa Udilă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Nașterea micuțului n-a fost una ușoară

Larisa Udilă a devenit mămica unui băiețel de nota 10 pe 12 august 2021. Nașterea lui Milan s-a produs prin cezariană, după ce manechinul s-a consultat cu familia, întâmpinând câteva mici dificultăți înainte să ajungă la maternitate.

Potrivit declarațiilor făcute chiar de Larisa la acea vreme, a avut contracții timp de 4 ore și jumătate și nu s-a putut concentra să nască natural.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce se apropia momentul venirii pe lume a lui Milan, lucrurile au început să se complice puțin. Larisa povestise că a avut dureri foarte mari, iar la un moment dat pruncul nu se mai simțea tocmai bine, începând să îi scadă pulsul.

Doctorii și cei apropiați au convins-o pe loc pe brunetă să nască prin cezariană. „Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, povestea anul trecut Larisa.

ADVERTISEMENT