Life

Larisa Udilă de la “Bravo, ai stil” s-a internat cu fiul său. Ce a pățit vedeta

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil" și-a îngrijorat fanii cu ultima postare. Aceasta a anunțat că a ajuns la spital cu fiul său.
02.10.2021 | 18:22
Larisa Udilă de la "Bravo, ai stil" s-a internat cu fiul său. Ce a pățit vedeta. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a devenit de cărând mămică și este mai fericită ca niciodată. Bruneta este foarte ocupată de când a venit pe lume fiul său,  pentru că micuțul îi ocupă tot timpul.

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil” și-a îngrijorat însă fanii cu o postare. Aceasta a spus că a fost nevoită să se interneze în spital împreună cu micuțul.

ADVERTISEMENT

Nu a dat foarte multe amănunte despre ce s-a întâmplat, dar a subliniat că nu este nimic grav.

Larisa Udilă de la “Bravo, ai stil” s-a internat cu fiul său. Ce a pățit vedeta

Larisa Udilă a devenit mămică în urmă cu aproape două luni. De atunci este cea mai fericită femeie și a recunoscut că fiul ei îi ocupă aproape tot timpul.

În urmă cu doar câteva ore aceasta le-a explicat fanilor de ce nu a fost foarte activă pe rețelele de socializare. A fost nevoită să se interneze alături de fiul ei, Milan. Larisa a spus că nu este vorba despre nimic grav, dar a preferat ca micuțul să fie supravegheat de medici.

ADVERTISEMENT

“Am absentat astăzi pentru ca sunt internată cu Milan în spital. Nu este nimic grav, dar pentru liniștea mea am vrut să fie supravegheat”, a fost mesajul postat de bruneta pe InstaStory.

Larisa Udilă, momente dificile la naștere

Bruneta a devenit mămică în urmă cu aproape 2 luni. Larisa a povestit pe rețelele de socializare că a trecut prin momente extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a dorit să nască natural, în final a fost nevoită să facă cezariană, iar recuperarea nu a fost deloc ușoară.

“Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc.

ADVERTISEMENT

Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea. Copilul începuse să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală.

Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a povestit Larisa Udilă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT