Life

Las Fierbinți, momente surpriză. Ce se întâmplă cu nunta dintre Giani și Geanina

„Las Fierbinți”, una dintre cele mai urmărite producții de televiziune, le aduce telespectatorilor surprize pe bandă rulantă, una dintre ele avându-i în prim-plan pe Giani și Geanina.
11.11.2021 | 15:40
Las Fierbinti momente surpriza Ce se intampla cu nunta dintre Giani si Geanina
ADVERTISEMENT

Serialul de la Pro TV revine în seara zilei de joi, de la ora 20:30, cu momente surpriză, după ce în episodul anterior două dintre personaje au pus la cale o nuntă de zile mari.

Giani și Geanina au stabilit planurile pentru o nuntă ca-n povești. Au invitat toți locuitorii din sat, dar fără prea mare succes pentru că toți au ceva împotriva bărbatului.

ADVERTISEMENT

Dator vândut la fiecare dintre săteni, Giani se vede nevoit să anuleze nunta cu fiica fostului primar din Fierbinți, care și-a dorit foarte mult să se așeze la casa ei.

Las Fierbinți, un nou episod cu nunta dintre Giani și Geanina. Ce decizie iau

Partea a doua din episodul „Ia-ți mireasă ziua bună” începe cu stângul pentru persoanejele mai sus menționate, după ce invitaseră la nuntă în jur de 500 de persoane.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a acceptat să se prezinte la marele eveniment din viața celor doi din cauza datoriilor pe care Giani le are de dat sătenilor din Fierbinți.

Cea care s-a întristat enorm a fost chiar Geanina, fata din serialul de la Pro TV, care încă de la începutul producției și-a dorit să-și găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Geanina din Las Fierbinți, despre debutul în serialul de la Pro TV

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV, s-a bucurat de oportunitatea de a face parte din echipă. Vedeta a primit rolul cu brațele deschise.

„Rolul Geaninei reprezintă debutul meu în televiziune, dar și în fața camerei de filmat. De-a lungul timpului, au mai fost mici întâlniri cu aparatul de filmat, scurt-metraje studențești.

ADVERTISEMENT

Am avut o apariție în lung-metrajul «Copilăria lui Icar», în regia lui Alex Iordăchescu, dar atât. Influență majoră a venit din partea teatrului, început încă dinainte de anii facultății. 

Colegii sunt minunați. Cu toții. Și foarte comici. Și da, s-a râs. Am fost bucuroasă c-am întâlnit o echipă de profesioniști. Lucrurile se desfășoară la un nivel de profesionalism foarte ridicat. S-a lucrat frumos și s-a râs bine.

Și când a căzut Geanina cu bicicleta, deși nu asta prevedea scenariul, s-a râs. A fost o scenă foarte comică, pentru ceilalți”, a declarat actrița în urmă cu ceva vreme, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT