Sport

Laszlo Balint, susținut chiar de omul care i-ar putea lua locul la Universitatea Craiova: „Nu cred că un antrenor trebuie catalogat după câteva rezultate”. Exclusiv

Cu Laszlo Balint pe banca tehnică, Universitatea Craiova a obținut doar puncte în primele trei etape din sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Pentru olteni urmează partida cu rivala din Bănie, FC U Craiova 1948.
07.08.2022 | 19:48
Laszlo Balint sustinut chiar de omul care iar putea lua locul la Universitatea Craiova Nu cred ca un antrenor trebuie catalogat dupa cateva rezultate Exclusiv
Laszlo Balint, susținut de o legendă a Universității Craiova: „Nu cred că un antrenor trebuie catalogat după câteva rezultate”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al „Științei”, Emil Săndoi, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre situația lui Laszlo Balint de la formația din Bănie, înaintea derby-ului de pe „Ion Oblemenco”. Partida FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 21:30.

Emil Săndoi, despre situația lui Laszlo Balint înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948: „Lucrurile se pot întoarce”

Laszlo Balint traversează o perioadă dificilă la Universitatea Craiova, care nu a reușit să câștige vreun meci în sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Emil Săndoi a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oficialii oltenilor trebuie să îi ofere încredere antrenorului.

ADVERTISEMENT

„Îmi e greu să fac comentarii pe această temă din postura în care mă aflu. Eu îmi respect colegii de breaslă și munca pe care o face fiecare dintre ei. Este greu să anticipezi mutările pe care le fac conducătorii la echipele de club. Din punctul meu de vedere, clubul trebuie să cântărească foarte bine situația, atunci când alege un antrenor”, a spus Emil Săndoi.

„Nu cred că un antrenor trebuie catalogat după câteva rezultate. Dacă l-ai ales, trebuie să îți asumi o perioadă, pentru că lucrurile se pot întoarce, dar este posibil să nu existe schimbări. Din acest punct de vedere, eu nu sunt adeptul demisilor după un timp foarte scurt”, a mai spus legenda „Științei”.

ADVERTISEMENT

„La orice formație poate să existe un declic, iar echipa din momentul respectiv să fie de nerecunoscut”

Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu FC U Craiova 1948, de pe stadionul „Ion Oblemenco”, trupa antrenată de Marius Croitoru fiind gazdă. Emil Săndoi consideră că formația finanțată de Mihai Rotaru poate obține rezultatele dorite cu Laszlo Balint în funcția de antrenor,

„La orice formație poate să existe un declic, iar echipa din momentul respectiv să fie de nerecunoscut. Acest lucru se poate întâmpla atât într-un aspect pozitic, cât și într-un aspect negativ. Nu poți să anticipezi tot ceea ce se întâmplă în fiecare meci”, a mărturisit fostul mare jucător al oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Dacă la cluburile mari sau în fotbalul mare, antrenorul pe care îl numești poate să aducă jucători pe profilul lui, însă la noi nu este așa. Alegerea pe care o faci, trebuie să fie făcută în funcție de lotul pe care îl ai. Eu gândesc asta din punct de vedere al antrenorului, pentru că nu am fost conducător până acum”, a declarat legenda Universității Craiova.

Emil Săndoi, despre derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Ambele echipe ar avea nevoie de victorie”

Fostul jucător al „juveților” a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi echilbrat. Acesta a spus că formația antrenată de Laszlo Balint ar avea nevoie de o victorie în fața rivalilor din oraș.

ADVERTISEMENT

„Cred că va fi un meci echilibrat. Ultima partidă pe care am văzut-o, atunci când Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0, a fost o partidă echilibrată. Diferența au făcut-o niște greșeli individuale ale adversarilor. Știu că sunt orgolii și discuții în Craiova, dar sper să aibă de câștigat fotbalul craiovean”, a declarat Emil Săndoi.

„Ambele echipe ar avea nevoie de victorie, poate chiar mai mult Universitatea. Sper să fie un meci frumos, iar cea mai bună echipă să câștige. Eu mi-aș dori să fie un stadion plin, pentru că orice jucător și antrenor își dorește un public numeros”, a spus legenda oltenilor.

Legenda oltenilor își dorește un stadion arhiplin la derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Cred că tribuna îți transmite o anumită stare de spirit”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că aproximativ 10.000 de bilete au fost vândute pentru partida FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Emil Săndoi speră ca fanii să fie prezenți într-un număr mare pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Eu cred că fiecare jucător încearcă să își capaciteze toate energia pentru un rezultat pozitiv, atunci când stadionul este arhiplin. Cred că tribuna îți transmite o anumită stare de spirit. Ne uităm și la meciurile care se joacă în străinătate, stadionoalele sunt pline la fiecare meci și se joacă în același ritm”, a declarat legenda „juveților”

„Mi-aș dori să fie un stadion plin, având în vedere că sunt două reprezentante ale fotbalului craiovean. Bănuiesc că suporteri sunt de ambele părți. Important va fi spectacolul din teren, să fie un fotbal de calitate”, a mărturisit fostul jucător al oltenilor.

„Valorile s-au mai echilibrat în prima ligă cu introducerea VAR-ului”

Emil Săndoi a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că valoarea echipelor din Superliga s-a echilibrat față de sezoanele precedente, odată cu introducerea VAR-ului. Fostul tehnician al celor de la Chindia Târgoviște a spus că vor exista mai multe rezultate supriză fără greșelile de arbitraj.

„Valorile s-au mai echilibrat în prima ligă cu introducerea VAR-ului. Înainte au fost foarte multe greșeli, care au influențat rezultatele finale și o anumită ierarhie. Eu sunt pățit cu aceste lucruri, pentru că la Chindia am avut de suferit din cauza greșelilor de arbitraj. Acum nu o să mai fie greșeli flagrante de arbitraj și o să fie mai multe rezultate surpriză față de sezoanele precedente”, a încheiat Emil Săndoi.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT