Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Marica, despre paradoxul din fotbalul românesc: “Fotbaliştii neplătiţi joacă de mamă-mamă!”

Ciprian Marica a vorbit despre paradoxul din fotbalul românesc. Oficialul de la Farul a observat că fotbaliștii neplătiți au evoluții extraordinare.
08.03.2024 | 11:47
Ciprian Marica despre paradoxul din fotbalul romanesc Fotbalistii neplatiti joaca de mamamama
Ciprian Marica, despre paradoxul din fotbalul românesc: “Fotbaliştii neplătiţi joacă de mamă-mamă!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Problemele financiare din SuperLiga încă nu au dispărut complet, iar mulți fotbaliști joacă neplătiți și o fac excelent. Ciprian Marica a subliniat acest lucru la FANATIK SUPERLIGA înaintea confruntării FC Botoșani – Farul Constanța.

Ciprian Marica, despre paradoxul din fotbalul românesc: “Fotbaliştii neplătiţi joacă de mamă-mamă!”

Farul Constanța are emoții pentru play-off în ultima etapă din sezonul regular, iar calificarea se va juca cu FC Botoșani. Ciprian Marica a observat un lucru interesant la fotbaliștii neplătiți din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„În România merge foarte bine, jucătorii când sunt neplătiți joacă de mamă-mamă. Nu este o normalitate și nu ar trebui să se întâmple lucrurile așa, dar am văzut că în momentele grele se unesc. Au și un antrenor care îmi place, îmi place atitudinea și cum se comportă.

Petrolul nu arată rău deloc, este greu de crezut că au șanse să prindă play-off-ul. Nu știu să spun care va fi a șasea echipă, sper ca Farul să fie acolo și să vorbim de a șasea echipă. Este o luptă și sunt finale. Nici UTA nu are meci ușor cu Dinamo, toate echipele se luptă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea e conștientă de șansa pe care o au și să fii în play-off îți dă o altă postură. Este ceea ce își doresc toți antrenorii și toate cluburile. Nu ne-am gândit ce facem peste o săptămână, important este ce facem astăzi”, a spus Ciprian Marica.

Ciprian Marica a analizat derby-ul Rapid – FCSB: „Mai are timp, să nu uităm că acum câțiva ani erau în B”

Ciprian Marica a pus lupa pe derby-ul etapei dintre Rapid și FCSB, iar fostul atacant spune că „roș-albaștrii” au prima șansă. Oficialul de la Farul nu înțelege ce se întâmplă la Universitatea Craiova, formație cu pretenții ridicate în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să fim în primele șase. La derby cred că FCSB are prima șansă. Este echipa mai în formă și a avut constanță. Dacă până acum pierdeau startul, anul acesta au furat startul. Rapid este o echipă care construiește bine și au un plan, au un nou finanțator și stau bine.

Rapid mai are timp, să nu uităm că acum câțiva ani erau în B. La Craiova sunt mai multe lucruri de discutat. Mulți jucători cu valoare individuală, dar colectiv nu fac o echipă atât de bună. La Craiova te aștepți la mai mult, au tot ce le trebuie.

ADVERTISEMENT

Intern lucrurile trebuie să se conecteze. Rapid este pe drumul cel bun, dar FCSB are prima șansă”, a declarat fostul atacant la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT