Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi a stabilit prețul lui Ștefănescu pentru Gigi Becali la FCSB. E vorba de o sumă în euro cu 7 zerouri!

Laszlo Dioszegi e dispus să îl lase pe Marius Ștefănescu la FCSB! Patronul lui Sepsi i-a făcut prețul de transfer lui Gigi Becali
17.04.2024 | 09:30
Laszlo Dioszegi a stabilit pretul lui Stefanescu pentru Gigi Becali la FCSB E vorba de o suma in euro cu 7 zerouri
Laszlo Dioszegi a stabilit prețul lui Ștefănescu pentru Gigi Becali la FCSB. E vorba de o sumă în euro cu 7 zerouri! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu poate fi unul dintre transferurile de Champions League pe care le pregătește Gigi Becali. Patronul FCSB a aflat cât costă fotbalistul lui Sepsi chiar de la Laszlo Dioszegi.

Marius Ștefănescu la FCSB?! Ce preț i-a fixat Laszlo Dioszegi pentru Gigi Becali

După CFR Cluj – FCSB 0-1, Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu este unul dintre fotbaliștii de care e interesat pentru campania de transferuri din vară. Vedeta lui Sepsi va fi însă greu de luat de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea’”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri de la ora 10:30.

Marius Ștefănescu a fost decisiv în victoria lui Sepsi din Giulești, scor 1-0, cu Rapid. Vedeta covăsnenilor a oferit assist-ul la reușita lui Gabriel Debeljuh din minutul 90+5. A fost a treia pasă de gol pentru Ștefănescu în acest sezon de SuperLiga. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat și 12 goluri în campionat.

ADVERTISEMENT

Clauza specială din contractul lui Marius Ștefănescu

Ștefănescu mai are contract cu Sepsi până în vara lui 2026. În eventualitatea unei plecări, clubul lui Dioszegi trebuie să achite 50%, din următorul transfer al mijlocașului, către cei de la Viitorul Cluj. Aceasta este clauza stabilită după mutarea lui Ștefănescu la Sepsi, în 2018.

Așteptăm oferte pentru Ștefănescu. Nu vreau să spun din burtă niște sume. 100% e cu 6 zerouri. 50% din valoarea următorului transfer al lui trebuie să o dăm către cei de la Viitorul Cluj. Am avut o discuție cu patronul celor de la Viitorul și a zis că dacă îi dăm 500.000 de euro în 2-3 tranșe poate renunță la clauza asta din valoarea lui. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, pentru noi 500.000 de euro este o sumă foarte mare. Și în al doilea rând, nu se știe niciodată. Poate jucătorul se accidentează și ai aruncat pe geam 500.000 de euro”, a transmis Laszlo Dioszegi, la începutul lunii aprilie.

Gigi Becali A AFLAT PRETUL pentru FOTBALISTUL din play-off pe care-l vrea la FCSB

 

 

 

ADVERTISEMENT