Sport

Laszlo Dioszegi, în lacrimi după ce Sepsi a ajuns în cupele europene: ”Le dau primă dublă”

Sepsi OSK va participa în premieră în cupele europene, iar patronul Laszlo Dioszegi a izbucnit în lacrimi după această performanță.
30.05.2021 | 23:36
Laszlo Dioszegi in lacrimi dupa ce Sepsi a ajuns in cupele europene Le dau prima dubla
Sepsi OSK va participa în premieră în cupele europene, iar patronul Laszlo Dioszegi a izbucnit în lacrimi după această performanță. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Covăsnenii vor evolua în nou înființata Conference League, după ce au învins Viitorul, scor 1-0, într-un baraj ce s-a disputat într-o singură manșă.

Jucătorii de la Sepsi au fost și ei în culmea fericirii după performanța uriașă realizată, dar și pentru că patronul a decis să dubleze primele pentru acest joc.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, emoționat după ce Sepsi și-a asigurat loc de cupe europene

”Cred că visez și acum. Îmi vine să plâng! Am reușit în 4 ani să ajungem în cupele europene! Nu mă interesează că e Conference, Europa League sau cum se numește. Băieții ăștia extraordinari mi-au îndeplinit visul!

Secretul e că noi suntem o familie, staff-ul lucrează în liniște, noi, conducătorii, doar aducem bani pentru jucători. La fiecare meci, fotbaliștii au un bonus de 300 de euro/punct, pentru meciul de azi au dublu, adică au încasat 1.800 de euro.

ADVERTISEMENT

Apoi, ei au încă un bonus pentru accederea în Conference. Noi avem un buget între 5 și 6 milioane de euro, aproximativ”, a declarat Laszlo Dioszegi în lacrimi de bucurie pentru accederea în cupele europene.

Finanțatorul nici nu se gândește la titlu

Patronul covăsnenilor s-a arătat încântat de faptul că tehnicianul Leo Grozavu a decis să continue la Sepsi OSK, deși a fost ofertat de campioana CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Contează că băieții mă văd zilnic aici. Îmi face o plăcere extraordinară că vom lucra în continuare cu Leo Grozavu. Are toată liniștea, și-a dat seama că locul lui e aici, de-asta a prelungit.

Poate foarte multă lume o să spună că dezamăgesc acum, dar nu putem vorbi despre titlu încă. La anul ne dorim tot accederea în play-off. Să ne vedem de drumul nostru și să facem pași mărunți, asta trebuie să facem. O să ne mutăm pe noul stadion la mijlocul lunii august”, a spus Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Dioszegi recunoaște că Sepsi nu are forță de primele trei locuri

După ce Sepsi OSK a terminat play-off-ul pe locul 4, patronul Laszlo Dioszegi s-a declarat extrem de mulțumit și considera poziția în clasament o mare victorie pentru formația sa.

”Pentru mine, locul 4 e ca şi cum aş fi câştigat campionatul. Sunt mândru de băieţi, bravo lor! Cu bani puţini poţi să faci fotbal mai slab, între ghilimele. Nu avem noi capacitatea financiară să ne luptăm pentru primele trei locuri.

Undeva la mijlocul lui august sperăm că vom reuşi să jucăm pe noul stadion. Deci undeva pe la etapa 4-5-6. Chiar dacă eu trebuie să vând bilete sau eu va trebui să controlez vizele medicale, vom lăsa să intre cât permite legea. I-am așteptat un an şi două luni pe suporteri, neapărat trebuie să vină”, spunea atunci finanțatorul.

ADVERTISEMENT