Sport

Laude pentru Ovidiu Burcă după Dinamo – FC U Craiova 1-1: ”E o echipă lucrată”

Ovidiu Burcă a fost lăudat după meciul Dinamo - FC U Craiova 1-1 pentru modul cum reușește să gestioneze un grup de jucători care nu este la cel mai înalt nivel.
27.09.2023 | 09:54
Laude pentru Ovidiu Burca dupa Dinamo  FC U Craiova 11 E o echipa lucrata
Ovidiu Burcă a fost lăudat după meciul Dinamo - FC U Craiova 1-1 pentru modul cum reușește să gestioneze un grup de jucători care nu este la cel mai înalt nivel. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au început cu o remiză faza grupelor din Cupa României. Bucureștii au deschis scorul în prima repriză prin tânărul Costin Amzăr, dar au fost egalați de Yassine Bahassa din penalty în partea secundă.

Ovidiu Burcă, lăudat după Dinamo – FC U Craiova 1-1

La finalul partidei Dinamo – FC U Craiova 1-1, fostul internațional Ilie Dumitrescu a vorbit în termeni laudativi despre antrenorul Ovidiu Burcă, fiind de părere că acesta scoate maxim din lotul pe care îl are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

”Impactul este unul diferit față de ce a avut în Liga 2. Progresul l-am observat și noi, dar toate echipele au menajat jucătorii importanți în Cupa României. Dacă ne uităm la rezultatele lui Dinamo, cu echipele importante, nu au reușit să scoată ceva. E clar că e nevoie de întăriri ca să poți să îți pui în practică ideile.

Burcă e un antrenor foarte bun, mie îmi place foarte mult. Îl vom vedea că își va pune amprenta într-o echipă cu jucători cu mai multă calitate. Aici vorbim despre o echipă creată de el, cu niște jucători cu salarii foarte mici. Nu au salarii foarte mari, sunt convins că niciunul nu depășește 5-6 mii de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

E o echipă lucrată, cu identitate de joc, dar e foarte greu să scoți rezultate cu echipele care au jucători cu maturitate, cu valoare și experiență în primul eșalon”, a declarat Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Cuvinte de laudă și pentru Abdallah

Fostul internațional consideră că Dinamo are nevoie de jucători cu mai multă personalitate în fața porții adverse și a ținut să-l laude și pe atacantul Hakim Abdallah pentru prestația bună din întâlnirea cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Cu toate echipele importante au fost momente bune de joc, dar e foarte greu pentru el, eu știu ce înseamnă, știu ce pregătește. E o echipă lucrată, dar ai nevoie de jucători cu personalitate în ultimii 20 de metri.

E primul meci al lui Abdallah care se ridică la un nivel foarte bun. În seara asta a fost alt Abdallah. Ai nevoie de calitate, să îți pui în practică ideile, iar echipa să aibă o exprimare mai consistentă. Burcă e foarte greu de contracarat”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

După egalul cu FCU Craiova, Ovidiu Burcă s-a arătat încrezător că elevii săi pot juca din 3 în 3 zile. Motivația antrenorului vine după progresul pe care echipa din Ștefan cel Mare l-a arătat în joc de la meci la meci.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 3,03 este cota pentru „x pauză / 12 final” la meciul Oțelul – Dinamo

ADVERTISEMENT