Fotbal international

Laudele pentru Ianis Hagi nu se mai opresc: ”Începe să iasă din umbra tatălui său”

03.03.2020 | 09:56
Laudele pentru Ianis Hagi nu se mai opresc Incepe sa iasa din umbra tatalui sau
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi are evoluții remarcabile la Glasgow Rangers, iar laudele la adresa sa par că nu se mai opresc.

Laudele pentru Ianis Hagi nu se mai opresc: ”S-a făcut repede remarcat pe scena de pe Ibrox”

”Ianis Hagi începe să iasă din umbra tatălui său extrem de celebru, la Rangers. Jucătorul de 21 de ani este fiul legendarului Gheorghe Hagi și face un progres extraordinar”, a scris publicația The Sportsman.

ADVERTISEMENT

”Marchează goluri excelente și a bifat performanțe superbe în tricoul giganților scoțieni. Ianis s-a făcut repede remarcat pe scena de pe Ibrox”, sunt ultimele laude pe care le-a primit Ianis Hagi pentru evoluțiile din acest an.

”Este un jucător foarte agil, rapid, cu o viziune excelentă”

”Nu este vorba doar despre numele de pe tricou, ci despre extraordinarele sale calități. Modul în care driblează, felul în care pasează, faptul că lovește mingea extrem de bine cu ambele picioare, dar și restul calităților sale sunt elemente cheie în jocul său”, se mai scrie în articol.

ADVERTISEMENT

”Golurile și acțiunile pe care le-a reușit pentru Rangers au demonstrat că este un jucător foarte agil, rapid, cu o viziune excelentă, cu o tehnică superbă și care vede golul”, se mai notează în încheiere.

Ianis, pasă decisivă în victoria de la Braga

Glasgow Rangers și Ianis Hagi s-au calificat în optimile de finală ale Europa League. După ce au câștigat acasă cu 3-2, cu două goluri ale românului, scoțienii s-au impus și în deplasare cu Sporting Braga, scor 1-0, prin golul marcat de Ryan Kent, în minutul 61, după o  pasă minunată a lui Hagi jr.

ADVERTISEMENT

În optimile de finală ale Europa League,  Glasgow Rangers va întâlni Bayer Leverkusen. Trupa lui Steven Gerrard pornește cu un  avantaj moral, primit în urma unei coincidențe inedite. Ultima confruntare directă dintre cele două s-a jucat pe 22 octombrie 1998, exact în ziua în care Ianis Hagi s-a născut.

Gerrard a vorbit despre transferul definitiv al lui Ianis

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, s-a declarat uimit de penalty-ul ratat de Ianis Hagi în meciul cu Sporting Braga, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

În Scoția, fiul ”Regelui” joacă meci de meci și contribuie la rezultatele trupei de pe ”Ibrox Park”. Antrenorul său, legendarul Steven Gerrard, a vorbit în premieră de posibilitatea unui transfer definitiv al românului.

ADVERTISEMENT
Tags: