Life

Laura Cosoi, îndurerată după moartea mamei sale, Ligia Cosoi: ”Ar fi fost ziua ta…”

Laura Cosoi, îngenunchiată de durere la o lună de la decesul mamei sale, Ligia Cosoi. Mesajul emoționant transmis de actriță.
18.01.2024 | 14:55
Laura Cosoi indurerata dupa moartea mamei sale Ligia Cosoi Ar fi fost ziua ta
Laura Cosoi, îngenunchiată de durere la o lună de la decesul mamei sale, Ligia Cosoi. Mesajul emoționant transmis de actriță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, îndurerată după moartea mamei sale, Ligia Cosoi. Ce postare a notat frumoasa blondină pe rețelele de socializare, acolo unde a distribuit și o imagine cu femeia care i-a dat viață în urmă cu 42 de ani.

Laura Cosoi, îngenunchiată de durere la o lună de la decesul mamei sale, Ligia Cosoi. Mesajul emoționant transmis de actriță

Laura Cosoi este îngenunchiată de durere la o lună de la decesul mamei sale, Ligia Cosoi, care a plecat la Ceruri în decembrie 2023. Mesajul emoționant transmis de actriță pe social media de ziua de naștere a femeii.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a uitat de momentul în care ar fi sărbătorit-o pe una dintre cele mai dragi persoane din viața sa. Îndrăgita artistă a ținut să transmită că nu a trecut cu vederea această clipă care ar fi trebuit să fie una frumoasă, nicidecum tristă.

„Ar fi fost ziua ta…”, a scris fosta iubită a lui Smiley pe Instagram, unde a lăsat și câteva imagini cu mama sa. Cu siguranță, a primit numeroase condoleanțe de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Una dintre fotografii a surprins-o pe Ligia Cosoi plină de viață și cu zâmbetul pe buze, așa cum apărea mereu. Laura Cosoi a avut o relație foarte apropiată de mama sa care s-a stins din viață la 3 ani de la moartea soțului.

Ligia Cosoi, luptă grea cu cancerul

Ligia Cosoi, mama actriței Laura Cosoi, a dus o luptă grea cu cancerul de col uterin. A fost diagnosticată în anul 2018 și de atunci a fost sub tratament. Nu și-a pierdut speranța și a învins boala, dar din păcate, a recidivat.

ADVERTISEMENT

A crezut întotdeauna că Dumnezeu are un plan pentru fiecare persoană în parte, subliniind că oamenii nu pot influența foarte mult destinul. Mai mult, credea că toți avem responsabilitatea să ne iubim, să avem priorități și să înțelegem momentele critice.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam.

ADVERTISEMENT

Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul.

Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul”, a spus mama Laurei Cosoi la un moment dat despre lupta cu cancerul, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT