Life

Laura Cosoi, schimbare radicală de look. Cum arată actrița din serialul Bravo, tată

Laura Cosoi, transformare majoră la aspectul fizic. Ce înfățișare are vedeta din producția Bravo, tată difuzată la Antena 1.
10.03.2024 | 12:05
Laura Cosoi schimbare radicala de look Cum arata actrita din serialul Bravo tata
Laura Cosoi, transformare majoră la aspectul fizic. Ce înfățișare are vedeta din producția Bravo, tată difuzată la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, schimbare radicală de look. Cum arată actrița din serialul Bravo, tată, unde joacă alături de Cosmin Natanticu, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor. Frumoasa blondină s-a lăsat pe mâna specialiștilor în urmă cu puțină vreme.

Laura Cosoi, transformare majoră la aspectul fizic. Ce înfățișare are vedeta din producția Bravo, tată difuzată la Antena 1

Laura Cosoi a trecut printr-o transformare majoră legată de aspectul fizic. Ce înfățișare are vedeta din producția Bravo, tată difuzată la Antena 1. Actrița a postat rezultatul final pe rețelele de socializare, unde este o persoană activă.

ADVERTISEMENT

A primit sute de aprecieri de la cei care o urmăresc pe social media. Fosta iubită a cântărețului Smiley a decis că este momentul să facă o schimbare de look la început de primăvară și i-a ieșit din plin decizia luată.

Frumoasa artistă are o altă culoare la păr și a mai făcut și altă transformare, a ales să poarte breton. Noul look o prinde de minune și îi pune în evidență trăsăturile fizice, fanii apreciind această îndrăzneală a vedetei.

ADVERTISEMENT

„Mi-am schimbat nuanța de blond și mi-am făcut și-un breton”, a spus Laura Cosoi într-o filmare de pe Instagram, publicată la secțiunea Stories. Internauții i-au lăsat numeroase comentarii și laude.

„În sfârșit cineva care se acceptă fără filtre și machiaj excesiv. Felicitări! Ești superbă”, „Felicitări pentru feminitatea ta și naturalețe!”, „Iată o femeie iubită”, „Ce freză ștrengărescă, îți stă super bine”.

ADVERTISEMENT

„Ce bine te prinde bretonul”, „Frumoasă schimbare, superbă tu! Îmi amintești de un apus… albastru senin al ochilor cu portocaliul din păr”, sunt doar o mică parte din mesajele primite de Laura Cosoi pe social media.

Laura Cosoi, schimbare de look
Laura Cosoi, schimbare de look. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laura Cosoi și secretele frumuseții sale. Ce trucuri are actrița

Laura Cosoi este întrebată frecvent care sunt secretele frumuseții sale. În urmă cu ceva timp actrița a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a fi în formă maximă, subliniind că nu are timp să meargă la sală. Cu toate acestea are grijă să aibă o alimentație echilibrată.

ADVERTISEMENT

Consumă foarte multă apă, încă de la primele ore ale dimineții până seara. Are mereu o sticlă pe care o ia după ea atunci când merge la filmări sau la evenimente. În plus, blondina merge mult pe jos și face plimbări în aer liber.

De asemenea, vedeta încearcă să consume zilnic fructe și nu îi lipsește niciodată din frigider avocado. Laura Cosoi consumă și carbohidraţi, paste și alte preparate culinare. Nu ține nicio dietă strictă. Mai mult, adoră ghimbirul care o tonifică și îi dă o stare de bine, de energie.

ADVERTISEMENT