Life

Sfâșietor! Ce a găsit Laura Cosoi în casa mamei sale. Era ascunsă într-o carte: „Printre momentele ei preferate”

La o lună de când și-a pierdut mama, Laura Cosoi a făcut o descoperire sfâșietoare în casa acesteia. Nu s-ar fi așteptat.
20.01.2024 | 18:16
Sfasietor Ce a gasit Laura Cosoi in casa mamei sale Era ascunsa intro carte Printre momentele ei preferate
Laura Cosoi, descoperire emoționantă în casa mamei sale. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întoarsă în casa mamei sale pentru a retrăi amintirile, după ce Ligia Cosoi s-a stins din viață în urmă cu o lună, Laura a avut parte de o surpriză emoționantă. Ce ascundea, într-o carte, cea care i-a dat  viață.

Ce a găsit Laura Cosoi în casa mamei sale

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai grele perioade din viața sa deopotrivă. În urmă cu o lună, actrița a făcut o dezvăluire sfâșietoare și a anunțat că mama sa a pierdut lupta cu cancerul.

ADVERTISEMENT

„Mamica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, este mesajul pe care vedeta l-a transmis în mediul online pe 19 decembrie 2023.

În același timp, vedeta trăiește un adevărat miracol acum, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Dar nu se poate bucura pe deplin de perioada sarcinii, din cauza durerii pricinuite de pierdere.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, prima de când a aceasta a decedat, Laura s-a întors în casa ei. Și pentru a-i simți și mai mult prezența, a început să se uite prin cărțile din bibliotecă.

Într-una dintre ele a făcut o descoperire sfâșietoare. Ligia Cosoi păstra o fotografie surprinsă cu ani în urmă la Muzeul Antipa, pe care l-au vizitat cu ocazia aniversării de un an a Ritei, fiica Laurei.

ADVERTISEMENT

Amintirea a emoționat-o pe actriță

La vederea fotografiei, Laura Cosoi s-a emoționat și a împărtășit momentul cu prietenii săi din mediul online. Pe atunci, nimic nu prevestea tragedia care urma să se abate asupra familiei sale.

laura cosoi casa mamei copil poze rita
Fotografia pe care Laura Cosoi a găsit-o.
Sursa foto: Instagram

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza.

ADVERTISEMENT

Și am găsit-o printre cărți. Era printre momentele ei preferate”, a povestit celebra actriță despre darul primit de la mama sa chiar și după moartea acesteia.

ADVERTISEMENT