Life

Laura Cosoi și familia, prima ședință foto în formulă completă. Actrița i-a arătat chipul Larei

Laura Cosoi a vorbit despre cât de mult s-a schimbat modul de abordare odată cu venirea pe lume a fiecăreia dintre fiicele ei. Actrița și soțul au realizat și prima ședință foto alături de micuțe.
31.08.2022 | 15:27
Laura Cosoi si familia prima sedinta foto in formula completa Actrita ia aratat chipul Larei
Laura Cosoi i-a arătat chipul mezinei sale. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După botezul micuței Lara, Laura Cosoi le-a arătat oamenilor chipul fetiței sale, printr-o ședință foto în care apare întreaga familie. Totodată, actrița a vorbit despre diferențele de abordare care au apărut după fiecare naștere și despre modul în care s-a schimbat viața sa de când a devenit mamă pentru a treia oară.

Laura Cosoi a arătat lumii chipul micuței Lara. Vedeta a vorbit despre schimbările apărute în viața se când a devenit mamă pentru a treia oară

În urmă cu două luni, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe la Lara, cea de-a treia fiică a sa. Recent, a avut loc și botezul mezinei, astfel că actrița a decis că este momentul să nu-i mai ascundă chipul fetiței sale.

ADVERTISEMENT

În fotografiile publicate de revista VIVA, ce pot fi văzute aici, apare întreaga familiei. Laura Cosoi, soțul său, Cosmin, precum și micuțele Rita, Vera și Lara au purtat alb. Cu toții au privit direct în obiectivul camerei de fotografiat și au zâmbit larg.

Actrița a mărturisit că în ciuda unor mici detalii, fetițele care se plictiseau câteodată, le era foame sau Lara care a plâns din când în când, ședința foto a decurs de minune.

ADVERTISEMENT

Totodată, Laura Cosoi a vorbit și despre modul în care s-a schimbat felul în care ea și Cosmin Curticăpean au privit lucrurile pe măsură ce s-a născut fiecare copil.

„E extrem de amuzant ce diferență este de la un copil la al treilea copil”

Pe Lara o numesc „copilul muzică”. La doar două luni de viață, i-a însoțit prin aproape toată Europa și a vizitat toată Europa, lucru pe care mama sa recunoaște că nu ar fi avut curaj să-l facă atunci când sora ei mai mare s-a născut.

ADVERTISEMENT

„E extrem de amuzant ce diferență este de la un copil la al treilea copil, ca abordare, pentru că la Rita două săptămâni n-am ieșit din casă, noi stând la curte, iar acum, deja în a treia zi de când s-a născut Lara, eram cu ea la biserică și apoi am mers pe terasă să mâncăm, deci s-a schimbat destul de mult percepția noastră.

Bine, suntem și mai obișnuiți cu copiii, deci cam știm cum să luăm pulsul. Cam astea au fost schimbările, dar uite că, în două luni deja, Lara a străbătut aproape toată Europa. Am făcut un road-trip cu ea”, a spus Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, uimită de rapiditatea cu care se dezvoltă fiica ei

De altfel Laura Cosoi a mărturisit că o compară pe Lara cu Prâslea, celebrul personaj din basme, deoarece se dezvoltă foarte repede. În plus, spune despre micuță că este un copil extrem de cuminte, dar agil în același timp.

„E foarte cuminte, nu plânge mai niciodată. Nu are colici, a avut niște mici jene la burtică, dar n-aș putea spune că a plâns din cauza asta. Însă ce mă surprinde este că se mișcă cu o foarte mare agilitate. Dacă nu o prind în centuri în cărucior și uit sau în bouncer, mi se pare că un-doi ar putea să fie pe jos”, a adăugat actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: