Sport

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit „secretul” pentru forma bună prin care trec jucătorii Universității Craiova: „A trebuit să le arăt nuiaua!”

Universitatea Craiova a învins-o pe Farul Constanța, 1-0, în etapa a 30-a din Liga 1. La finalul meciului, Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a dezvăluit modalitatea prin care și-a revitalizat jucătorii.
07.03.2022 | 23:35
Laurentiu Reghecampf a dezvaluit secretul pentru forma buna prin care trec jucatorii Universitatii Craiova A trebuit sa le arat nuiaua
ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei Universitatea Craiova – Farul Constanța, 1-0, a fost marcat de Paul Papp, în minutul 44.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit „secretul” pentru forma bună prin care trec jucătorii Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf susține că „le-a arătat nuiaua” jucătorilor, care au evoluat mai puțin, în ultima perioadă, și, astfel, a reușit să-i revitalizeze.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul din Bănie s-a declarat fericit pentru victoria obținută de echipa sa în fața Farului Constanța.

„E foarte importantă victoria. Chiar sunt foarte fericit pentru parcursul jucătorilor. Am avut foarte multe probleme de efectiv, de sănătate, dar lucrurile au mers din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Am reușit să ne conturăm un prim «11». Sperăm să continuăm pe această linie. Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus, locul 2, dacă se paote, și să câștigăm Cupa României.

Trebuie să-și dea seama de ce vin la antrenamente, de ce pot (n.r. despre fotbaliștii care nu au jucat în ultima perioadă). Mulți au uitat acest lucru. A trebuit să le arăt nuiaua ca la copiii mici. Acum, ei aduc prospețime, agresitvitate.

ADVERTISEMENT

Papp știam că e un fundas central foarte bun, dar, pentru că nu a jucat foarte mult timp. îmi era teamă să nu recidiveze. Am avut șansă cu el, pentru că a jucat foarte multe meciuri într-o perioadă scurtă. Mă bucur, pentru el, că reușește să marcheze.

În general, toată echipa se mișcă foarte bine. Urcarea lui Nicu Bancu este foarte periculoasă. Gustavo e și el un jucător care a crescut enorm de mult în ultimele partide. Avem jucători care pot face fața acestui play-off. Ne dorim să formăm o echipă cu care să ne batem la campionat, în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Depinde numai de el (n.r. Dan Nistor). Astăzi, l-am felicitat după meci, pentru că mi-a plăcut reacția lui. Eu țin la toți jucătorii, dar totul depinde numai de ei”, a declarat Laurențiu Reghecampf, după partida cu Farul Constanța.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT