Sport

Laurențiu Reghecampf a lipsit din cauza gripei de la ultimele două antrenamente. Staff-ul Universității Craiova confirmă Fanatik. Update exclusiv

Universitatea Craiova e pe un trend ascendent în ultimele etape. Are patru victorii la rând, dar Laurențiu Reghecampf s-a îmbolnăvit înaintea meciului cu CS Mioveni.
01.03.2022 | 17:03
Laurentiu Reghecampf a lipsit din cauza gripei de la ultimele doua antrenamente Stafful Universitatii Craiova confirma Fanatik Update exclusiv
Laurentiu Aurelian Reghecampf reactioneaza in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 14 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
01-03-2022
15:02

Laurențiu Reghecampf, gata să revină pentru meciul cu CS Mioveni

Laurențiu Reghecampf a lipsit de la conferință de dinaintea meciului cu CS Mioveni. FANATIK a anunțat în exclusivitate că antrenorul Universității Craiova nu a participat la ultimele antrenamente din cauza gripei, lucru confirmat de unul dintre „secunzi”. Reghe este însă în convalescență și se pare că va putea să își conducă fotbaliștii contra nou-promovatei.

„Mister a avut o problemă de sănătate, am vorbit cu el acum, dar mâine la meci şi m-a asigurat că va fi pe bancă.

Știm că avem un meci greu cu Mioveni, ei au pierdut un singur meci din ultimele 11, şi acela dintr-un autogol. Nu avem o situaţie foarte bună în lot, avem încă accidentaţi, mereu apar astfel de probleme, ne-am obişnuit cu lucrul acesta, dar avem jucători de valoare, care îi pot înlocui pe cei accidentaţi, mulţi sunt nerăbdători să joace, au dat dovadă de caracter şi şi-au făcut foarte bine treaba”, a declarat Viorel Dinu.

Universitatea Craiova traversează o formă excelentă în Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au cinci meciuri la rând fără înfrângere, dintre care ultimele patru au fost câștigate. Alb-albaștrii sunt pe locul 3, cu 48 de puncte, și vor victoria și în deplasarea de la Mioveni.

Laurențiu Reghecampf a răcit cobză! Ce se întâmplă cu antrenorul Universității Craiova

„Știința” joacă pe terenul nou-promovatei, miercuri, 2 martie, de la ora 17:30, dar ar putea aborda partida fără Laurențiu Reghecampf. FANATIK a aflat în exclusivitate motivul pentru care antrenorul în vârstă de 46 de ani a lipsit de la ultimele două antrenamente.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul este răcit cobză, după ce s-a îmbolnăvit de gripă sezonieră. Din informațiile noastre, Reghe ia deja antibiotice, în speranța că va putea sta pe bancă la meciul cu argeșenii din penultima etapă a sezonului regulat. În tur, Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 5-2.

Laurențiu Reghecampf este antrenorul alb-albaștrilor începând cu 26 iulie 2021, contractul său fiind scadent în vara lui 2023. Dublu campion al României cu FCSB, Reghe a condus-o până acum pe U Craiova în 30 de partide și încearcă în mandatul pe care îl are să aducă în Bănie primul titlu după 31 de ani.

ADVERTISEMENT

Situația accidentaților de la U Craiova

Dacă Laurențiu Reghecampf face eforturi disperate pentru a se vindeca și a putea să își conducă echipa la Mioveni, antrenorul are și motive de bucurie. Infirmeria „Științei” începe să se golească și tehnicianul va putea să aibă din nou la pregătiri un lot competitiv.

Înaintea meciului cu Chindia Târgoviște, câștigat de olteni cu scorul de 1-0, Reghecampf a oferit vești bune despre situațiile lui Elvir Koljic, Marius Constantin și Valerică Găman.

ADVERTISEMENT

„Cred că datorită faptului că nu am putut să am la fiecare partidă același 11 s-a văzut în multe meciuri. Acum avem continuitate, avem parte de rezultate pozitive și încet, încet revin și jucătorii care au fost accidentați.

Mă refer la Elvir Koljic, probabil săptămâna viitoare îl vom aveam la antrenamente, Valerică Găman și Marius Constantin. Vom avea substanță, vom avea jucători cu experiență, care știu ce înseamnă un play-off și meciurile importante, iar de lucrul acesta aveam nevoie”. a declarat Laurențiu Reghecampf, înaintea partidei cu Chindia.

ADVERTISEMENT
  • 1,83 puncte/meci este media punctelor câștigate de U Craiova cu Laurențiu Reghecampf antrenor

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – Universitatea Craiova: 3.95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT