Sport

Laurenţiu Reghecampf cere întăriri după remiza cu CFR Cluj: “La finalul săptămânii avem nevoie de jucători cu experienţă”

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu CFR Cluj în derby-ul etapei. Laurenţiu Reghecampf a fost mulţumit de modul în care s-au prezentat elevii săi.
05.02.2022 | 23:43
Laurentiu Reghecampf cere intariri dupa remiza cu CFR Cluj La finalul saptamanii avem nevoie de jucatori cu experienta
Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului U Craiova - CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei din Liga 1. Petrila a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 14 după o gafă a fundaşilor adverşi, însă ardelenii nu au reuşit din nou să conserve avantajul până la final.

Laurenţiu Reghecampf, mulţumit de atitudinea jucătorilor săi: “Presiunea este pe mine, voi ieşi în faţă şi îi voi apăra pe jucători”

Oltenii au reuşit egalarea în minutul 90+6 prin golul lui Gustavo. Laurenţiu Reghecampf a fost mulţumit la final de combativitatea elevilor săi, care au luptat până la final:

ADVERTISEMENT

“Eu cred că este un punct câştigat cu foarte multă muncă. Din păcate, nu am reuşit să marcăm şi la celelalte ocazii pe care le-am avut. Am început bine, Ivan a avut o ocazie foarte bună. A fost puţin lejer.

Sunt bucuros pentru atitudinea jucătorilor, pentru ceea ce au arătat în teren. Avem mulţi accidentaţi, multe probleme de lot. Am avut cinci sau şase jucători under 21. Conte vine după o perioadă foarte lungă.

ADVERTISEMENT

Koljic este accidentat şi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Este important să câştigăm trei puncte cu Dinamo. Presiunea este pe mine, voi ieşi în faţă şi îi voi apăra pe jucători. Atitudinea lor s-a văzut în partea a doua.

“La meciul cu Sepsi trebuia să avem 3-0 sau 2-0 dacă scoatem golul lui Koljic”

Golul din minutul 90+6 ar trebui să le dea moral pe mai departe. Nu am făcut ceva la pauză. Şi în prima parte am avut ocazii. Într-adevăr, CFR Cluj a avut şi ea în prima parte ocazii, mai ales prin Omrani.

ADVERTISEMENT

Am avut şi noi prin Koljic. În repriza a doua au intrat mai motivaţi, îşi doreau să marcheze. Nu sunt supărat pe Mateiu. Nu este momentul să facem acest lucru. La meciul cu Sepsi trebuia să avem 3-0 sau 2-0 dacă scoatem golul lui Koljic, marcat cu mâna. 

“Cu patronul echipei şi cu preşedintele avem discuţii şi ştim ce probleme avem”

Mă bucur că în acest meci repriza a doua a fost mai bună. Nu sunt mulţumit cu parcursul din ultimele 10 etape, vreau să câştig fiecare partidă. Koljic îşi doreşte să marcheze, să câştige, există o frustrare când nu marchezi.

ADVERTISEMENT

Eu sper să fie sănătos. După meci a avut nişte probleme la spate. Oricum nu poate juca în meciul cu Dinamo. Sperăm să îl refacem pentru următoarea partidă. Cu patronul echipei şi cu preşedintele avem discuţii şi ştim ce probleme avem.

“Vedeţi că la finalul săptămânii avem nevoie de jucători cu experienţă”

Ştiu ce muncesc şi ce fac zi de zi, dar vedeţi că la finalul săptămânii avem nevoie de jucători cu experienţă, mai ales în meciurile importante. O să vedem, eu am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziţie. 

Trebuie să îi înlocuim pe Koljic, pe Baiaram. Îl avem pe Marko, pe Vînă, care trebuie să facă mult mai mult. O să vedem”, a spus Reghecampf la final.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT