Sport

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit după Academica Clinceni – U Craiova 1-3: „A fost un meci slab, pe un teren groaznic!”

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este dezamăgit după victoria Universității Craiova împotriva Academicii Clinceni, scor 3-1, spunând că meciul a fost slab.
21.02.2022 | 22:15
Laurentiu Reghecampf dezamagit dupa Academica Clinceni  U Craiova 13 A fost un meci slab pe un teren groaznic
ADVERTISEMENT

„Reghe” s-a plâns și de gazon, pe care l-a comparat cu un câmp, nu cu un teren de fotbal, fiind de părere că a influențat în rău evoluția tuturor fotbaliștilor.

Tehnicianul nu se gândește la play-off, ci vrea să se concentreze pe ultimele trei meciuri rămase din campionat, dorind un maximum de nouă puncte.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit după Academica Clinceni – U Craiova 1-3

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este dezamăgit de felul în care s-a derulat confruntarea dintre Academica Clinceni și Universitatea Craiova, partidă terminată cu victoria oltenilor, scor 3-1:

„Nu ar trebui să fie relaxare, dar le găsesc circumstanțe, gazonul, atmosfera… a fost un meci foarte slab, nu doar pentru noi, totul. Îmi aduc aminte de acest gazon că era frumos, bun, acum e mai mult câmp, un teren groaznic.

ADVERTISEMENT

Asta nu ne scuză pe noi. Am încercat să le spun jucătorilor că adversarii nu vor mai juca la fel de deschis cum a fost împotriva Farului”.

„Puteam să marcăm mai mult, am avut mai multe situații unde puteam juca mai repede. Mulțumiți de cele trei puncte, dar trebuie să ne gândim la următorul meci.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim realiști, a fost un meci slab, dar dacă eram mai atenți, marcam mai mult”, a mai spus „Reghe”.

„Nu vom mai face un meci ca ăsta!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și a ținut să-i asigure pe fanii olteni că nu vor mai vedea un astfel de joc din partea elevilor săi: „Cu siguranță un meci ca ăsta nu vom mai face, pentru că nu vom mai întâlni un astfel de gazon ca în seara asta.

ADVERTISEMENT

Obiectivul nostru e să ne câștigăm punctele, nu avem program ușor, trebuie să mergem de la etapă la etapă și să intrăm în play-off. Sunt meciuri foarte grele, până la play-off mai sunt trei meciuri, apoi ne gândim la ce vom face”.

„Este păcat să ajungi la mijlocul campionatului să ai o astfel de situație.

Pe de-o parte sunt de felicitat cei de la Clinceni pentru că au făcut o echipă în câteva zile, dar pentru restul echipelor e frustrant, pentru că fotbalul e făcut pentru oameni”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT