Sport

Laurențiu Reghecampf, coșmar în Arabia Saudită! A avut 2-0 cu gol Dugandzic, dar a urmat dezastrul. Video

Scaunul lui Laurențiu Reghecampf la Al Tai se clatină tot mai tare, după înfrângerea halucinantă cu Al Taawon în care a marcat și croatul Marko Dugandzic.
03.04.2024 | 00:17
Laurentiu Reghecampf cosmar in Arabia Saudita A avut 20 cu gol Dugandzic dar a urmat dezastrul Video
Scaunul lui Laurențiu Reghecampf la Al Tai se clatină tot mai tare, după înfrângerea halucinantă cu Al Taawon în care a marcat și croatul Marko Dugandzic. Sursă foto: Twitter @tai1381
ADVERTISEMENT

Formația tehnicianului român venea după eșecul extrem de dur în runda precedentă în fața formației Al Nassr, după o prestație fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a reușit un hattrick în victoria cu 5-1.

Marko Dugandzic al doilea gol la Al Tai sub comanda lui Laurențiu Reghecampf

În etapa a 26-a a campionatului Arabiei Saudite, Al Tai a fost învinsă, pe teren propriu, scor 2-3, de formația Al Taawon. Unul dintre golurile trupei lui Laurențiu Reghecampf a fost marcat de Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Gazdele, care l-au avut în echipa de start și pe Andrei Cordea, au deschis scorul după autogolul lui Andrei Girotto (20), iar 10 minute mai târziu l-au majorat prin Dugandzic. Fostul atacant al Rapidului și-a trecut în cont a doua reușită din campionat după o pasă primită de la Alfa Semedo.

Marko Dugandzic Laurențiu Reghecampf
Andrei Cordea și Marko Dugandzic sărbătorind golul marcat de croat în meicul Al Tai – Al Taawon. Sursă foto: Twitter @tai1381

Finalul de repriză a fost unul incandescent, oaspeții revenind în joc după reușita lui Abdulmalik Al Shammari (45+2). La ultima fază a primei părți, Al Tai a marcat din nou, dar golul a fost anulat cu ajutorul VAR după o analiză care a durat 7 minute.

ADVERTISEMENT

Repriza secundă le-a aparținut în totalitate oaspeților care au întors soarta meciului după golurile realizate de brazilianul Joao Pedro (73) și Mohammed Al Kuwaykibi (86). Cordea a stat în teren 85 de minute, în timp ce Dugandzic a jucat până în minutul 71. Din păcate, antrenorul Laurențiu Reghecampf a avut parte de un dezastru fotbalistic la doar câteva zile după nașterea celui de-al patrulea său copil.

Românii se luptă la retrogradare

Într-un alt meci din runda cu numărul 26 din Arabia Saudită, echipa Al Akhdoud, cu internaționalii români Andrei Burcă și Florin Tănase titulari, a fost învinsă, în deplasare, scor 0-3, de formația Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș de la CFR Cluj a fost integralist, în timp ce jucătorul de creație trecut pe la FCSB a stat în teren 80 de minute. Golurile învingătorilor au fost marcate de Saleh Al Shehri (16), Malcom (66) și Salem Al Dawsari (73).

Un alt român a avut o seară de coșmar. Ciprian Tătărușanu a fost titular la Abha în înfrângerea cu 0-8 pe teren propriu în fața lui Al Nassr. Cristiano Ronaldo a jucat doar în prima repriză și a reușit un hattrick spectaculos.

ADVERTISEMENT

În urma acestor rezultate, cele trei echipe cu români se află în partea de jos a clasamentului. Al Akhdoud are 24 de puncte și e pe locul 15, primul deasupra liniei de retrogradare, în timp ce Al Tai și Abha sunt în zona roșie, cu 23 și, respectiv 22 de puncte.

ADVERTISEMENT