Sport

Laurențiu Reghecampf, declarație alarmantă înainte de Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște: „Suntem în pericol să nu intrăm în play-off!”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, a avut un mesaj ferm pentru elevii săi înaintea partidei cu Chindia Târgoviște, din Casa Pariurilor Liga 1.
24.02.2022 | 15:45
Laurentiu Reghecampf declaratie alarmanta inainte de Universitatea Craiova  Chindia Targoviste Suntem in pericol sa nu intram in playoff
Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, a avut un mesaj ferm pentru elevii săi înaintea partidei cu Chindia Târgoviște, din Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște, care contează pentru etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, va avea loc vineri, la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Laurențiu Reghecampf, declarație alarmantă înainte de Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Laurențiu Reghecampf susține că meciul cu Chindia Târgoviște este foarte important pentru Universitatea Craiova. Și le atrage atenția elevilor săi că există posibilitatea să rateze calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

„Va fi un meci important, avem ocazia să câştigăm trei puncte importante pentru situaţia noastră, să continuăm perioada bună prin care trecem. Sper să jucăm mai bine decât în ultimul meci, cu Clinceni, unde nu am făcut ce trebuia să facem.

Sunt încrezător, văd o creşetere din punct de vedere fizic şi tactic la unii jucători. Avem un colectiv cu fotbalişti profesionişti, care au un trecut în fotbalul românesc, nu au nevoie să fie ţinuţi în priză, sunt la o echipă care te obligă să câştigi fiecare meci.

ADVERTISEMENT

S-a văzut în multe meciuri că nu am putut avea acelaşi «11», acum avem continuitate. Presiune va fi mereu la Craiova, nu e ceva nou, îmi doresc ca jucătorii să aibă reacţie pe teren.

Chindia este o echipă foarte periculoasă, care se apără foarte bine, pleacă bine pe contraatac, o echipă bună, care a avut rezultate bune împotriva echipelor importante, au reuşit să marcheze două goluri în prima repriză cu FCSB, au un antrenor care cunoaşte foarte bine echipa noastră, va fi un meci dificil pentru noi, dar sper să avem armele necesare să câştigăm acest mic război.

ADVERTISEMENT

Ştim ce ne aşteaptă, va fi greu, dar suntem pregătiţi. Nu are legătură acest meci cu faptul că sunt născut la Târgovişte, eu sunt plecat de acolo de mulţi ani.

Este foarte important pentru noi acest meci, vrem să intrăm în play-off de pe locul 3. Suntem datori, pentru că am pierdut multe puncte cu echipele bune şi în play-off este o şansă să ne reabilităm.

ADVERTISEMENT

Dar şi noi avem şanse să nu intrăm în play-off, este posibil, pierzi trei meciuri şi poţi să ratezi acest obiectiv, aşa că trebuie să fim atenţi.

Sper că am trecut peste perioada neplăcută, din care am avut cu toţii de învăţat şi sperăm să nu se repete”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 4 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște: 1,65 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT