Sport

Laurențiu Reghecampf, eșec dramatic în finala Cupei Azerbaidjanului. Înfrângerea care poate să-i fie fatală la Neftci Baku

Laurențiu Reghecampf se află într-o situație ingrată la Neftci Baku, după ce a pierdut dramatic finala Cupei Azerbaidjanului.
03.06.2023 | 22:22
Laurentiu Reghecampf esec dramatic in finala Cupei Azerbaidjanului Infrangerea care poate sai fie fatala la Neftci Baku
Laurențiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku: "Thank you, Mister Rege and staff!"
ADVERTISEMENT

La finalul lunii aprilie s-a vorbit foarte mult despre o posibilă demitere a tehnicianului român, dar acesta și-a salvat scaunul odată cu accederea în ultimul act al Cupei Azerbaidjanului.

Laurențiu Reghecampf a pierdut Cupa Azerbaidjanului cu Neftci Baku

Laurențiu Reghecampf a avut parte de un final trist de sezon, Neftci Baku fiind învinsă în finala Cupei Azerbaidjanului după un meci dramatic de formația Gabala, scor 0-1, după prelungiri.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au jucat un fotbal conservator încercând mai degrabă să nu primească gol decât să înscrie și în aceste condiții rezultatul de 0-0 înregistrat la finalul primelor 90 de minute a fost unul absolut normal.

Prima parte a prelungirilor s-a jucat în aceeași notă, dar în minutul 102 trupa tehnicianului român a fost penalizată cu un penalty și mijlocașul macedonean Isnik Alimi a înscris unicul gol al întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Neftci Baku a forțat o egalare in extremis în ultimele minute ale întâlnirii, dar nici măcar cele trei modificări efectuate de Reghecampf în startul reprizei secunde a prelungirilor nu au mai schimbat ceva pe tabela de marcaj.

Azerii vorbesc de luni bune de demiterea lui Reghecampf

Pentru Laurențiu Reghecampf este un final de sezon trist, după ce în campionat a încheiat locul 3, la 22 de puncte în spatele campioanei Qarabag. Deși a obținut locul de Conference League în sezonul viitor, situația tehnicianului român nu este deloc roz.

ADVERTISEMENT

Conducătorii clubului sunt nemulțumiți de parcursul din campionat, iar această înfrângere în finala Cupei Azerbaidjanului ar putea să-i fie fatală lui Reghecampf, așa cum presa locală a scris de ceva vreme.

De altfel, jurnaliștii azeri l-au încolțit pe tehnicianul român după două înfrângeri în campionat în care echipa a luat opt goluri și l-au întrebat dacă nu se simte rușinat de prestația echipei sale și au insistat asupra unei posibile demiteri.

ADVERTISEMENT

Reghecampf le-a ținut piept și le-a transmis că pot trage în el după aceste rezultate, însă le-a amintit că echipa a terminat campionatul pe locul 3, care asigură participarea în ediția viitoare a Conference League, iar o decizie în privința viitorul său va fi luată de conducere.

ADVERTISEMENT