Sport

Laurențiu Reghecampf, furios după 2-3 cu FC Argeș: “Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare! Reformulați!”

Laurențiu Reghecampf s-a răzbunat pe reporter după eșecul cu FC Argeș. Nici Alexandru Crețu nu a fost iertat pentru eliminarea din debutul primei reprize.
21.11.2021 | 21:38
Laurentiu Reghecampf furios dupa 23 cu FC Arges Nu aveti cum sa imi puneti o asemenea intrebare Reformulati
ADVERTISEMENT

Deși sperau să debuteze cu dreptul în returul acestui sezon competițional, Bancu și compania au suferit o înfrângere dramatică, scor 2-3, în fața celor de la FC Argeș, la capătul unui meci pe care s-au văzut nevoiți să-l abordeze aproape în totalitate cu un om mai puțin.

Vizibil iritat, Laurențiu Reghecampf s-a răzbunat, imediat după fluierul final, pe reporterul Digi Sport. „Serios? N-aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu cred că sunteți în măsură să îmi spuneți că am făcut o greșeală. Reformulați!”, a răbufnit tehnicianul, chestionat cu privire la motivele pentru care nu a efectuat nicio schimbare în momentul eliminării lui Alexandru Crețu, ca mai apoi să-și taxeze elevul pentru cartonașele galbene încasate în decurs de doar patru minute.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, alb-albaștrii – care se află pe poziția a treia, cu 28 de puncte – o vor înfrunta pe FCSB. Partida este programată duminică, 28 noiembrie, la 20:30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi după înfrângerea cu FC Argeș

Întotdeauna e dificil să discuți după meci. A fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câștige. Cred că și în 10 oameni ne-am creat multe șanse, am avut și ghinion.

ADVERTISEMENT

Nu comentez posibilele greșeli de arbitraj. Reacția jucătorilor mei a fost foarte bună, devotamentul, lupta, ocaziile. Ce este foarte rău pentru noi este rezultatul, nu meritam să pierdem.

Greșeli mari mai ales la golul 2, trebuia să jucăm simplu, mai ales că eram în 10 oameni. Dar sunt jucători tineri, care au nevoie de jocuri, de experiență și sunt convins că vor crește.

ADVERTISEMENT

Serios? N-aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare (n.r. ‘A fost și o greșeală din partea dumneavoastră că în momentul eliminării lui Crețu nu ați făcut schimbări?), nu cred că sunteți în măsură să îmi spuneți că am făcut o greșeală. Reformulați! Nu puteți să îmi spuneți că am greșit eu”, a declarat Laurențiu Reghecampf la flash-interviu.

„Trebuie să-l scot pe Crețu. Nu avea voie să facă asta”

Pe de altă parte, tehnicianul „juveților” a lăsat de înțeles că își reproșează decizia de a-l păstra în teren pe Alexandru Crețu după primul cartonaș galben – încasat în minutul 8 – și nu a ezitat să-l „urecheze” pentru faultul în urma căruia echipa sa a rămas în inferioritate numerică.

ADVERTISEMENT

Am jucat normal, am jucat cum trebuia să jucăm (n.r. după eliminarea lui Crețu), nu aveam ce să schimbăm în minutul 14, pentru că niciun jucător nu era obosit. Ante și-a făcut treaba, a jucat foarte bine în poziția lui Crețu.

Înainte marcase un gol foarte frumos, deci nu cred că erau motive să schimbăm în minutul 14. Probabil că, dacă aveam mai multă inspirație la primul galben, trebuia să-l scot pe Crețu, dar nu cred că există vreun antrenor care să schimbe un jucător cu experiența lui Crețu în minutul 8.

Cei care vor discuta despre arbitraj trebuie să analizeze foarte bine faza. Eu cred că a atacat mingea, probabil că l-a lovit și pe Fatai. Dar, la experiența lui, nu avea voie să facă asta la mijlocul terenului, era într-o zonă nepericuloasă, putea să tatoneze, să îl lase”, a conchis Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT