Fotbal intern

Laurențiu Reghecampf: ,,Nu e vina lui Rădoi ratarea calificării!”

11.10.2020 | 19:30
Laurentiu Reghecampf Nu e vina lui Radoi ratarea calificarii
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, antrenor în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, a vorbit despre ratarea înfrângerea României din Islanda, în urma căreia România a ratat o nouă calificare la un turneu final.

Fostul antrenor al FCSB, e de părere că selecționerul Mirel Rădoi nu ar trebui stigmatizat pentru această înfrângere, vinovații find multipli.

ADVERTISEMENT

Antrenorul despre care s-a vorbit că ar putea fi o soluție la echipa națională crede că meciurile cu Norvegia și Austria sunt extrem de importante în economia calificării la Campionatul Mondial și poate fi un nou început pentru jucătorii României.

Laurențiu Reghecampf: ,,Nu cred că este doar vina lui Rădoi. Acesta este nivelul jucătorilor pe care îi avem”

Laurențiu Reghecampf propune o analiză mai realistă a ratării calificării și e de părere că așteptările au fost prea mari după victoria cu Austria, în timp ce jucătorii nu pot mai mult de atât: ,,”Nu cred că doar antrenorul este de vină, eu cred că, în momentul de față, acesta este nivelul jucătorilor pe care îi avem”.

ADVERTISEMENT

Jocul echipei naționale din meciul cu Austria îi dă speranțe lui Laurențiu Reghecampf, care speră ca jucătorii să aibă o reacție de orgoliu după meciul cu Islanda: ,,Aștept o reacție din partea jucătorilor, e clar că atmosfera din lotul naționalei nu e foarte bună înaintea meciului cu Norvegia”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport Special.

Reghecampf crede că dezamăgirea esbte normală, deoarece toată lumea a avut speranțe după meciul cu Austria și spera că ne putem califica în meciul de baraj final cu Ungaria: ,,Meciul cu Austria a fost foarte bun, nu cred că ne-am păcălit că am avut așteptări să batem Islanda, eram normal să ne așteptăm să câștigăm în Islanda și să ne calificăm la EURO”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf: ,,Am avut și ghinion, au fost probleme cu accidentările”

Fostul antrenor al lui Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, crede că absențele din centrul apărării au fost extrem de importante: ,,Vlad Chiricheș este căpitanul echipei, un jucător important în angrenajul echipei naționale, a fost greu fără el”, a mai spus Reghe.

Pe lângă absența lui Chiricheș, România l-a pierdut și pe Ionuț Nedelcearu, iar linia de fund a naționalei a fost formată din patru jucători cu foarte puține meciuri la națională, într-un meci decisiv cu o presiune extraordinară.

ADVERTISEMENT

Al Wasl, formaţie pregătită de Laurenţiu Reghecamf în Emiratele Arabe Unite, a câştigat primul meci jucat la reluarea competiţiilor, deşi a fost condusă, la 7 luni de la ultima victorie. Al Wasl a învins cu 2-1 pe Al Wahda, în deplasare, după 4 ani, în Arabian Gulf Cup, graţie în special portarului Humaid Abdulla Ali.

_______________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,84 este cota pentru „Ambele marchează” la meciul România-Austria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT