Sport

Laurențiu Reghecampf, primele declaraţii după naşterea fiului său: „Mă simt minunat, mă simt fericit și împlinit”

Laurenţiu Reghecampf a făcut primele declaraţii după naşterea fiului său, Liam. Antrenorul Universităţii Craiova a declarat că se simte fericit şi împlinit, bucuros după o lungă perioadă de timp.
19.05.2022 | 18:53
Laurentiu Reghecampf primele declaratii dupa nasterea fiului sau Ma simt minunat ma simt fericit si implinit
Laurențiu Reghecampf, primele declaraţii după naşterea fiului său: „Mă simt minunat, mă simt fericit și împlinit"
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf își dorește să câștige cele trei puncte în ultima partidă din Casa Pariurilor Liga 1, după ultimele două înfrângeri consecutive din campionat. Partida Universitatea Craiova – Farul Constanța este programată vineri, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tehnicianul este în culmea fericirii după naşterea fiului său, Liam.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată a treia oară înaintea partidei Universitatea Craiova – Farul Constanța: „Mă simt minunat”

Soția antrenorului formației din Bănie, Corina Caciuc, a născut cu o zi înaintea partidei Universitatea Craiova – Farul Constanța. Laurențiu Reghecampf a declarat că se simte foarte fericit după nașterea fiului său, chiar și dacă acesta a traversat o perioadă dificilă în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Mă simt minunat, mă simt fericit și împlinit. Mă bucur foarte mult pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit, să crească mare și să fie sănătos”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf își dorește o victorie în Universitatea Craiova – Farul Constanța: „Vom alcătui o echipă competitivă care poate câștiga cele trei puncte”

Tehnicianul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, vrea ca Universitatea Craiova să obțină o victorie în ultima partidă din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, cu Farul Constanța. Acesta a declarat că vrea să se revanșeze față de suporterii „alb-albaștrilor”, care au fost alături de formația din Bănie în înfrângerile împotriva celor de la FCSB și Sepsi, ambele cu scorul de 0-1.

ADVERTISEMENT

„Este ultima etapă pentru noi. Va fi un meci în care vom avea prilejul să ne luăm rămas bun de la fanii noștri, aici mă refer la meciurile din play-off, pentru că pentru noi mai urmează o partidă săptămâna viitoare (n.r. barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League). a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a declarat că Farul Constanța nu își va menaja jucătorii în partida de pe „Ion Oblemenco”, pentru că trupa lui Gică Hagi își dorește să termine pe locul patru al clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1. Acesta a spus că câțiva jucători au acuzat probleme de sănătate după partida cu CFR Cluj, însă antrenorul „alb-albaștrilor” nu crede că vor exista probleme în privința formulei de start.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță, cei de la Farul Constanța vor veni să joace, pentru că au un interes, să termine pe locul patru. Va fi un meci deschis, un meci frumos, unde noi vom alcătui o echipă competitivă care poate câștiga cele trei puncte. Indiferent de situația în care aflăm, eu îmi doresc să câștigăm punctele puse în joc pentru noi, fanii noștri și club”, a spus antrenorul oltennilor.

„Sunt câțiva jucători cu probleme mici, care au acuzat anumite accidentările, după meciul cu CFR Cluj. Cred că ne descurcăm la meciul de mâine seară, avem destui jucători în lot, iar cei care vor intra pe teren vor face față cu brio”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu i-a în calcul doar victoria în partida împotriva celor de la Farul Constanța: „Suntem nerăbdători să câștigăm”

Jucătorul oltenilor, Vladimir Screciu, a declarat că se așteaptă ca partida Universitatea Craiova – Farul Constanța să fie una spectaculoasă. Acesta a spus că pregătirile înaintea partidei de pe „Ion Oblemenco” au decurs foarte bine și se așteaptă la o victorie cu trupa antrenată de Gică Hagi.

„Cred că o să fie un meci destul de frumos, având în vedere că Farul Constanța și noi practicăm un fotbal ofensiv, va fi un meci plăcut publicului. Eu cred că au decurs destul de bine (n.r. pregătirile înaintea meciului cu Farul Constanța), ne-am pregătit foarte bine și suntem nerăbdători să câștigăm”, a spus Vladimir Screciu.

„Eu sper ca suporterii să ne susțină la fel cum au făcut-o și până acum. Sper să fie alături de noi la meciul cu Farul Constanța, pentru că avem nevoie de ei”, a declarat fundașul Universității Craiova, Vladimir Screciu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 2,25 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT